Kamaszok ti szoktatok turkáloba vásárolni? és ha igen hol?
Én is szoktam. Ha a barátnőim megkérdezik pl: h ez a felső honnan van, mindig azt mondom h kaptam...
De nagyon jó ruhákat lehet kifogni áron alul. Volt olyan h az eredeti árcédula még rajta volt.
Én most a táskákra kattantam rá. Olyan jókat lehet turizni:$ eddig volt kb 1 táskám és most meg 1hónap alatt begyüjtöttem5öt.xd:D és úgyhogy egy táska max 300ft ba került. Barátnőm a múltkor D&G táskát túrt magának ami szintén 300ft volt, a húga meg Armani táskát..szóval sokkal jobb dolgokat lehet venni turiban. rólam az osztálytársaim is tudják de nem vagyok ezért se kevesebb se több.
17/L
nekem is rengeteg ruhám van onnan ( drága turiból, nem rongyosból) de én egy kicsit cikinek tartom...
12/L
persze, szoktam!nagyon jó cuccok vannak, szinte újnak néznek ki!én a Hádába szoktam
17/L
Szinte csak turkából vásárolok(igaz oda se mindig jutok el, mert még arra se kapok pénzt). Jó cuccokat lehet kifogni nagyon, főleg az angol darabáras túrodákban. :) Itt tőlünk nem messze van egy, Gazdagréten is van meg majdnem mindegyikbe bementem már. :D Nekem amúgy sem ezek a márkaboltok cuccai tetszenek. :S
17L
Nem szoktam. Ha fizetnének érte, akkor sem vennék fel olyan ruhákat, amiket mások már hordtak. Hiába olyanok mint, ha újak lennének. Itt nem erről van szó.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!