Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Voltatok már a Debreceni...

Voltatok már a Debreceni baba-expo-n? Lehet ott jó ruhákat olcsón vásárolni? Jobb mint egy turkálóba elmenni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 13. 09:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Tavaly voltam, igen, lehet olcsón ruhákat venni - én is vettem pl. egy tök szép overált 1500ért, de én a turit jobban szeretem :D, most a régi domus mögött nyílt egy új turi, a vállfás részében tök szép gyerekruhák szoktak lenni, mondjuk darabáras, vagy 3800 kg-ja, de még így is olcsóbb, és sokkal jobb minőségű, mint a boltban kaphatók.

2009. nov. 13. 09:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Én ki fogok menni vasárnap,de nem ruháért.Szerintem turiban jóval olcsóbb (egy tipegő kb 50 ft),de szerintem nézz szét,a boltihoz képest jóval olcsóbban lehet kapni szép (nem kínai) ruhákat.
2009. nov. 13. 09:14
 3/6 anonim ***** válasza:
2. vagyok.Csatlakozom az elsőhöz:)))De ennek a cégnak minden turija nagyon jó!!!!
2009. nov. 13. 09:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is tavaly voltam, még pici volt a babám. Elég nagy tömeg volt és bár én is vettem olcsón babaruhát, azért annyira nem voltam tőle elájulva. Olyan mint egy hatalmas turkáló... Az nem tetszett benne, hogy a legtöbb helyen egyáltalán nem volt vállfázva a holmi, hanem szó szerint turkálni kellett, ami ugye elég időigényes. A babókámnak (nem beszélve a páromról) meg véges a türelme. :)
2009. nov. 13. 09:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Melyik az a turi, ahol 50 Ft-ért tipegőt lehet venni? Oda én is szívesen elmennék. :)
2009. nov. 13. 15:01
 6/6 anonim ***** válasza:
A Pesti-Vágóhíd utcaiban szerintem, csak ki kell fogni, és max a kilós részében, de azért szerintem még ott is 200-300 Ft körül van, de én is vettem ott sokat, főleg disney-seket, nextet, stb, ccsupa márkásat.
2009. nov. 13. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!