Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves kortól gááz?

Hány éves kortól gááz?

Figyelt kérdés
Mi az a korhatár amikor azt lehet mondani h ciki ha valaki még nem smárolt ??
2010. júl. 7. 16:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

én 13 évesen smároltam először,tök jó volt :) de nem dicsekedtem vele az egész baráti társaságnak...csak a legjobb barátnőmnek mondtam el,hiszen ki mással oszthatnám meg az ilyesmit,ha nem vele...és én egyáltalán nem nézem le azokat akik pl. 20 évesen még nem smároltak,mert mindenki akkor smárol amikor szeretne,és punk-tum! nincs olyan,hogy ciki ha még nem smárolt,majd smárol,ha úgy érzi,hogy eljött az ideje!

15/L

2010. júl. 8. 18:31
 12/17 anonim ***** válasza:

én 15 évesen csókolóztam először..a volt barátommal.több mint egy évig voltunk együtt. Ő már akkor rég túl volt a szüzesség elvesztésén is amikor én még nem is smároltam.. alig ismertük egymást mikor meg akart csókolni, és elmondtam neki,hogy én még soha nem csókolóztam senkivel, és nem volt belőle semmi, nagyon aranyos volt, mosolygott és megcsókolt és annyi volt a reakciója, hogy ha nem mondtam volna el neki, hogy még soha akkor észre sem vette volna..:)

17/L

2010. júl. 9. 22:59
 13/17 anonim ***** válasza:

Én viszont már a smárolás szót önmagában is utálom. Na ez az igazi érzelemmentesség. Csókolózzanak, falják fel egymást, de ne smároljanak...

Én 18 évesen csókolóztam először, az első barimmal, elsős főiskolás voltam, na akkor letudtam mindent, ami csak magánügy lehet. :) Nem bánom, hogy addig vártam, nem tartogattam én magam, egyszerűen nem kerültem helyzetbe előtte. :) Utána viszont belevetettem magam az életbe, 4 év alatt mindent bepótoltam, amiről a tinik álmodoznak :D

Igazi partycsaj lettem, nem egy pasim volt, élveztem az életet,s elég is volt ennyi idő ahhoz, hogy úgymond lenyugodjak és megérjek egy igazi kapcsolatra, azóta már házasok vagyunk, és van egy kisbabánk. :)

Szerintem előbb utóbb mindennek eljön az ideje. Van, aki az igazit várja, van aki csak dicsekedni akar már 10 évesen.

Szerintem ha valaki pl. 23 évesen még nem került senkihez közel, ott már valami baj van. Ennyire nem lehet zárkózottnak lenni. Az ember társas lény, igénye van a másik közelségére, nem szexről beszélek. Az ember szerelmes lesz, kapcsolatba kerül, és csókolózik. Ha valaki nem tud kapcsolatot teremteni, ott baj van. 30 évesen pedig pláne, szerintem ciki, ha valaki még nem csókolózott 30 évesen, nem véletlenül ritka, ennyi idő alatt illik megismerkedni valakivel, még ha nem is lesz örökkön örökké. De 30 éves korig nem vár az ember, legfeljebb taszítja a környezetét.

24/L

2010. júl. 10. 08:49
 14/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2010. júl. 10. 10:44
 15/17 anonim ***** válasza:
juhuhuj :D 10 évesen smárolni? hát nem zavar titeket hogy a fél fogazat hiányzik
2010. júl. 10. 16:15
 16/17 A kérdező kommentje:
heh : D xd
2010. júl. 10. 19:35
 17/17 anonim ***** válasza:
74%

16 vagyok és még barátom se volt. :/

majd lesz. túl válogatós vagyok. :/

de nembajaz talán. ^^"

2010. júl. 28. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!