Hány éves kortól gááz?
elsővel egyetértek. én sem csókolóztam még de lehet szombaton összejön :D v legkésőbb júl.14én :P
17F
Én sem csókolóztam még,de nem érdekel,hogy ki mit gondol.
Bár volt már aki beszólt nekem,mert még nem volt pasim (azt nem is tudja h még nem smároltam).Már ne is haragudjon,de normálisabb az,hogy én még nem smároltam,mint az,hogy ő egyszerre több sráccal van nagyon jó viszonyban,úgymond kavar velük (sőt,mikor volt barátja akkor is kavart egy gyerekkel).Na ilyenekből lesznek később a r*bancok és még ő oltogatott engem...
Szerintem nincs ilyen,hogy mikortól gáz.
Szerintem az gáz,amikor a fiatalok vigyorogva mesélik a különböző élményeiket,hogy hány pasival jártak,kavartak,smároltak,pettingeltek esetleg szexeltek...Ez nagyon gáz,szerintem ez magányügy.
15/L
20-30-40-50.
Igazából szerintem még nekem sem volt meg.:DAzt nem hiszem,hogy annak lehetett nevezni:Dtök mindegy,hogy mikor van az első,de azt szeretetből csináld.:)Volt olyan ismerősöm aki üvegezéskor smárolt először.több ilyet is ismerek.na ez elég hülyeség szerintem,mert mit fog majd mesélni a gyerekeinek,hogy 'hát én üvegezéskor csókolóztam először,úgy,hogy alig ismertem a fiút/lányt.'szerintem ez így furcsa.Bár ma már ez a divat,hogy mindenki mindenkivel
13/L
Szerintem sincs olyan, hogy gáz. Akkor smárolsz amikor jól esik, van aki nem is szereti és lehet nem is próbálja ki.
Amikor lesz egy olyan pasi/csaj akivel szeretetből tudsz csókolózni akkor lesz itt az ideje.
14/f
30-tól fölfele:P.
Viccen kívül; szerintem ez nincs korhoz kötve mindenki akkor smároljon amikor úgy érzi eljött az ideje.:)
14/L
Szia! Nyugi! Sztem az a gáz ha vki túl korán kezdi! Van pár oszttársam aki 10 évesen kezdte! Most vagyunk 11-12 évesek! Már fél osztály smárolt! A sok bolond!!!
11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!