Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves kortól gááz?

Hány éves kortól gááz?

Figyelt kérdés
Mi az a korhatár amikor azt lehet mondani h ciki ha valaki még nem smárolt ??
2010. júl. 7. 16:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
inkább az a "gááz" ha valaki ennyire parázik attól hogy mit gondolnak róla a többiek és mindenkinek kényszeresen meg akar felelni.
2010. júl. 7. 16:24
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nincs ilyen, hogy mikortól ciki.
2010. júl. 7. 16:25
 3/17 A kérdező kommentje:
itt nem rólam van szó .. csak kiváncsi vagyok a véleményetkre .
2010. júl. 7. 16:32
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
20-30
2010. júl. 7. 16:39
 5/17 anonim ***** válasza:
93%

elsővel egyetértek. én sem csókolóztam még de lehet szombaton összejön :D v legkésőbb júl.14én :P

17F

2010. júl. 7. 17:09
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Én sem csókolóztam még,de nem érdekel,hogy ki mit gondol.

Bár volt már aki beszólt nekem,mert még nem volt pasim (azt nem is tudja h még nem smároltam).Már ne is haragudjon,de normálisabb az,hogy én még nem smároltam,mint az,hogy ő egyszerre több sráccal van nagyon jó viszonyban,úgymond kavar velük (sőt,mikor volt barátja akkor is kavart egy gyerekkel).Na ilyenekből lesznek később a r*bancok és még ő oltogatott engem...

Szerintem nincs ilyen,hogy mikortól gáz.

Szerintem az gáz,amikor a fiatalok vigyorogva mesélik a különböző élményeiket,hogy hány pasival jártak,kavartak,smároltak,pettingeltek esetleg szexeltek...Ez nagyon gáz,szerintem ez magányügy.

15/L

2010. júl. 7. 17:34
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

20-30-40-50.

Igazából szerintem még nekem sem volt meg.:DAzt nem hiszem,hogy annak lehetett nevezni:Dtök mindegy,hogy mikor van az első,de azt szeretetből csináld.:)Volt olyan ismerősöm aki üvegezéskor smárolt először.több ilyet is ismerek.na ez elég hülyeség szerintem,mert mit fog majd mesélni a gyerekeinek,hogy 'hát én üvegezéskor csókolóztam először,úgy,hogy alig ismertem a fiút/lányt.'szerintem ez így furcsa.Bár ma már ez a divat,hogy mindenki mindenkivel

13/L

2010. júl. 7. 19:04
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sincs olyan, hogy gáz. Akkor smárolsz amikor jól esik, van aki nem is szereti és lehet nem is próbálja ki.

Amikor lesz egy olyan pasi/csaj akivel szeretetből tudsz csókolózni akkor lesz itt az ideje.

14/f

2010. júl. 7. 20:21
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

30-tól fölfele:P.

Viccen kívül; szerintem ez nincs korhoz kötve mindenki akkor smároljon amikor úgy érzi eljött az ideje.:)

14/L

2010. júl. 7. 22:52
 10/17 anonim ***** válasza:
87%

Szia! Nyugi! Sztem az a gáz ha vki túl korán kezdi! Van pár oszttársam aki 10 évesen kezdte! Most vagyunk 11-12 évesek! Már fél osztály smárolt! A sok bolond!!!

11/L

2010. júl. 8. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!