Mit tegyek, hogy az exférjem ne kényeztesse el ennyire a lányunkat?
Bevezetném a családi gazdálkodásba.
Megmutatnám a számlakivonatom. Kijelölteném vele benne a fix kadásokat rezsit. Adja össze.
Bevásárlásokat: próbálja szortírozni: kaja, tisztálkodás, ruha, szórakozás, iskolai stb.
Elmagyaráznám, hogy van, amire előre kell félre tennünk: nyaralás, utazás , osztálykirándulás ,váratlan kiadások.
Ha valamire többet szeretne, javasolja meg, miből vegyétek el.Vigyázz! legyen neked is ruhapénzed. Mindenképp tégy félre ugyanannyit magadnak is, amennyit ő elköltött bármire. Semmiképp ne hagyd, hogy a részedet felélje.
Szerintem meg fogja érteni, ha látja, hogy mennyi mindenről gondoskodsz.
csatlakozom a 12-eshez.
csináljatok együtt költségvetést.
viszont az rosszul jön ki, hogy tiltod, hogy az apja vegyen neki dolgokat.
Ez szerintem egy ilyen időszak, valószínű elmúlik, és megérti majd, hogy a pénz nem minden.
Szerintem ezt nyeld be, hogy egyszerűen nem érdemes letiltanod ay exed kényeztetéséről, mert csak rosszul jössz ki belőle. Arra törekedj, hogy megértse, hogy
a pénz nem minden és hogy az exférjedtől mást kap, mint tőled. Ő leginkább pénzt tud adni, te meg sokkal több mást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!