Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hazudjak anyunak vagy ne?

Hazudjak anyunak vagy ne?

Figyelt kérdés

van egy pasi akivel bejövünk egymásnak és lehet h lenne vmi. eddig még csak msn-en beszéltünk de már szeretnénk találkozni szeretnék először én menni hozzá. de anyu már korábban egy hasonló eset és akkor azt mondta először ő szeretné látni a srácot. viszont jobb szeretnék én menni először. (nem ott aludni csak napközbe).

mondjuk hazudnék neki h barátnőmhöz megyek és csak másnap vagy később mondanám el neki az igazat. és h csak azért hazudtam neki mert tudtam h nem engedne el.

16/L

2010. júl. 5. 22:21
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Ne hazudj neki. Ne játszd el a bizalmát. Oldd meg valahogy másképp, de legyél őszinte.. 16 éves vagy már, nem kislány. Szerintem Anyukád értékelni fogja, hogy őszinte vagy vele, és később sem lesznek problémák, ha majd ki akarsz maradni néha. De ha most így indítasz...
2010. júl. 5. 22:25
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem se hazudj.
2010. júl. 5. 22:26
 3/10 anonim ***** válasza:
42%

VAGY KÉSŐBB SE MONDD MEG,HOGY TE VOLTÁL ELŐSZÖR!!:D

Nem azt mondom,hogy hazudj,hanem azt,hogy ne mondd el..legyen benne féligazság..és akkor nem teljes a hazugság..szval félig mond igazat..mondd el,hogy mi a neve a helyiségnek,ahova mész(mondjuk ha Pestre mész a barátodhoz,akkor azt mondd,hogy barátnőddel bementek pestre)...de nem a barátnőddel mész Pestre,hanem a barátodhoz mész Pestre...DE HELYETTESÍTSD A HELYSÉGNEVET:D

ja és barátnőd meg ne jelenjen az utcán..:D ne találkozzon anyuddal:)

2010. júl. 5. 23:39
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudod vannak olyan életszakaszok a kamaszoknál, amikor teljesen mindegy, hogy mit mond nekik az ember, úgy sem hiszik el, hogy a legtöbb felnőtt jót akar nekik. A szűlők, nagyon féltik a gyerekeiket, és a mai világban úgy gondolom jogosan. Anyukád szeretne meggyőződni róla, hogy "milyen" az a fiú akivel az ő lánya találkozgatni szeretne. Az ilyen internetes beszélgető oldalakban már nem lehet bízni. Ha redes az a fiú elmegy hozzátok is. ha nem akar, vagy égőnek érzi, nem biztos, hogy anyukád kételyei nem jogosak....

2010. júl. 6. 08:04
 5/10 anonim ***** válasza:
38%

Nem anyud dönti el h kivel jársz,én hazudnék neki,de ezt te érzed:D

ÉS MOST LEHET FUJJOLNI!:D

2010. júl. 6. 20:33
 6/10 anonim ***** válasza:

Semmiképpen ne hazudj anyukádnak! Én is anya vagyok, így hirtelen sok minden eszembe jut, amiért nem engednélek el. Nem ismered azt a srácot. Interneten mindenki azt mond, amit akar.Simán el lehet hitetni bármit, csak jó beszélőke kell hozzá.

Egyedül mennél. Hova is? Kihez? Lenne ott még valaki rajtatok kívül? Ha valami történik veled, édesanyád azt sem tudja, hol keressen.

Miért nem a fiú jön hozzád? Anyukád félt, és csak annyit szeretne tudni, hogy megbízhat a fiúban.Ő már tudja, a mit te csak sejtesz, hogy mi minden baj történhet.

2010. júl. 7. 05:47
 7/10 anonim ***** válasza:

én azt szoktam csinálni, h aztmondom, h a barátnőimmel talizok, de mielött a lányokkal is találkoznék találkozok a sráccal is és akkor végülis nem hazudok, csak elhallgatom az egyik részét... egyébként nekem is iylen anyu, hogy egyből tudni szeretné, hogy ki a fiú, stb, stb, és ez elég bosszantó...

15/L

2010. júl. 11. 19:07
 8/10 anonim ***** válasza:

utolsó válaszoló vagyok

de én csak akkor találkozok így valakivel, ha már ismertem elötte szeméylesen! ha ismeretlen, akkor mindenképpen elmondanám anyunak és megbeszélném vele...

2010. júl. 11. 19:09
 9/10 anonim válasza:
Szerintem ne menj te hozzá.Csak mennyetek el sétálni,moziba vagy ilyesmi és akkor nincs az h kiment kihez.Szerintem ez anyukádnak is jobban tetszene.
2010. júl. 22. 10:43
 10/10 Kozma Zsuzsi válasza:
szerintem ne hazudj! mond mg nekii hogy szeretnééd ha most te mennél el és ne játszd el a bizalmáát
2010. aug. 8. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!