Ti 15 éves kamaszra ráhagynátok a tanulást, mehet oda akkor amikor akar, meg a gépezést bármit de így nem adnátok a zsebpénzt, luxus cikkeket?
Lóf@xtot sem kapna, nem 50 rugós cipót!
Levernék 2 büdös nagy pofont neki.
Ja, és leoltanám a wi-fi-t!
Agresszív? Semmi gond, szájba verni!
Wi-fit kikapcsolnád kedves első? Én konkrétan az áramot is kikötném a szobájából, míg észhez nem tér. Nehogy már a 15 éves diktáljon otthon.
Az meg, hogy félsz tőle kedves kérdező, ne haragudj, de sokmindent elmond arról miért lett ilyen a gyerek. Ha nem változtatsz a hozzáállásodon és folyamatosan csak megbújsz a sarokban, akkor ne is várj változást.
15 éves kamasz fiú... Mondanám, hogy elkéstetek, de talán még most van egy utolsó lehetőségetek javítani a hibáitokon. Állj a férjed mellé.
Jogosnak tartom a kérdést. Én magam is a liberális gyereknevelés hive vagyok, s elismerem, túlzottan is, de ez még nekem is sok lenne. Liberális nevelés részemről az, hogy "addig terjed a szabadsága, mig ebben másokat nem korlátoz" és hogy "a saját maga általmegkeresett pénzét szabadon elköldheti amennyiben azt legális módon teszi." De ha ő maga nem tesz semmit akkor csak lahatás, étel, fütés, elfogadható árú ruha és esetleg zsebpénz, de az sem ennyi. ha kidobta a saras 35 ezres cipőjét akkor kaphat tescos cipőt 1500-4000 Ft közötti áron.
Azt értem én, hogy kidobja azt is akkor is ha nem saras, mert egy olcsó xar, de ezen a ponton én már pszichológus szakemberrel beszélnék, mert a hivatalos verzió ez esetben az, hogy miután kidobta a cipőjét és nincs cipője kijön a gyámügy s intézetbe viszi mert otthon nincs cipője. Bent pedig kap cipőt és egy egészen más jellegű nevelést ha kidobja azt a cipőt is, valamint a benti társaitól is egészen más nevelést kap. Szóval gondolom szeretitek, mert a fiatok, ezért kéne inkább szakemberrel beszélni arról, hogy mi itt a jobb teendő.
Csak, hogy a kérdésedre válaszoljak.
Nem hagynám rá a tanulást, nem mehetne oda ahova akar és nem adnék neki pénzt.
Amúgy ezt hívják úgy, hogy nevelés.
A fiad meg egy taknyos 15 éves, alap, hogy azt csinálja, amit apa és anya mond neki.
Szerintem ezt nagyon elbaxtátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!