Más gyereke is videós híres fortnite játékos akar lenni ha nagy lesz? Írassak új fogalmazást, vagy adja ezt be?
Mi az, hogy “ujat irassak vele”???
Kiskamasz, persze, hogy bejonne neki az egesz napos videojatekozas...
Fiad vette az idot es faradtsagot, hogy megirja a fogalmazast te meg semmibe veve a munkajat rakenyszeritened, hogy kitalaljon valami kamu fogalmazast? 🤔🤔
Szerdán kell leadni és ezt dacból írta mert volt veszekedés a játék miatt. Szabad idejében azt csinálhat amit akar nem szólunk már bele a netezésbe játékokba próbáljuk kicsit, hogy legyen felelősség tudata. Meg már ennyi idősen lehet magánélete stb. Na ezt kihasználta
Ő a fortnite miatt nem ment a héten edzésre és külön matek korrepetálásra. Hanem nekünk azt mondta hogy elmarad az óra a tanárjának meg, hogy mi nem érünk rá.
Ezen hogy kiderült, úgy megsértődött dühöngött:(
A fogalmazással nincs semmi baj. Szerintem mindenki tudja, hogy ebben a korban semmi jelentősége annak, hogy épp mi akar lenni.
A hazudozás miatt viszont megbüntetném. Nektek is hazudott, a tanárainak is egy videójáték miatt. Biztos, hogy egy ideig nem játszana. Dühönghetne nyugodtan.
Nyugi, minden masodik kamasz arrol álmodik hogy híres jutuber lesz, es csak jatszik es nem kell dolgoznia.
Nyugodtan adja be, aki ismeri a játékipart, es nem csak a jatekokat, az csak röhögni fog ezeken a celokon.
A hazugság viszont következménnyel jar.
Majd minden kamasz erről álmodik, nagyon sokan az ilyen témájú fogalmazásokban ezt írják.
De a hazudozás miatt már most töröljétek a Forniteot meg vegyétek vissza a szabad gépezés jogát.
Nem vagyok öreg, 27 vagyok, én is videójátékokon nőttem fel, de megsúgom ez már a függőség első jele. Pár hónap és simán bekamuzik valami betegséget, csak ne kelljen az iskolába se mennie.
Már ne haragudj, de szülőként elég baj ha manipulálni akarod a gyereked, és ilyen kicsi dolgokban is elveszed a szabadságát. miért ne írhatná le amit gondol??? őszintén?! hazugságra nevelnéd? neked kell megfeleljen még a gondolatait illetően is? vagy csak magadat félted, mert vajon mit gondol majd rólad a tanár ha meglátja miket ír a gyerek, vajon azt, hogy rossz szülő vagy?
hát ez nagyon gáz, főleg, hogy itt kérsz véleményt erről :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!