Hogyan lesz valakiből szerződéses profi Esport játékos?
Játszani, játszani, játszani.
Persze itthon nem érdemes nagyon ilyen célokat kitűzni.
Tegyük fel, hogy valaki "iszonyat mega szuper" profi és csak hobbi szinten nyomja. Én biztos, hogy alapítanék/keresnék külföldi csapatot akikkel kezdő szinten versenyekre jelentkezünk. Itt indul minden. Ha az alap kis versenyeken jó eredmények vannak akkor lehet a komolyabbak felé indulni és így tovább közbe formálni a csapatot...stb. Amíg valaki el nem ér a profik közé nem hiszem, hogy 4 vagy 5 csapatnál többe játszana.
A hírnév nem úgy jön, hogy "hú én ismerem XY világbajnokot és már játszottam is vele és akkor most mindenki engem rajong"...ezt felejtsük el. Ez egy rohadt hosszú folyamat ahol jó helyen kell lenned jó időben és még tehetségesnek is kell lenned.
Ha már eljutott egy csapat odáig, hogy twitch/tube -n streamelik a verseny meccseiket az már egy jó kiinduló pont. Ha valaki ismert akar lenni akkor jó lehetőség iylenkor egy youtube csatorna vagy gyakori streamek.
De csak nagyon kevesen emelkednek ki az átlagból...én M.o. -n nem gondolkodnék ebben jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!