Szülők! Szerintetek jogosan aggódom?
Figyelt kérdés
A lányom 18 éves, és nagyon szerelmes. Eddig ezzel semmi gond nincs is, a baj azzal van, hogy a párja egy elég ismert ember.(Neveket direkt nem írok, remélem megértitek)
Pár hónapja vannak együtt, az elején titkolta is előlem a fiú kilétét, szóval néztem én is nagyokat amikor megtudtam ki ő.
Na most nyilván boldogok meg minden, de ahogy ez lenni szokott a sok féltények rajongója a srácnak elég durván be tud szólni a lányomnak, nagyon sok atrocitás érte már emiatt. Ez nem tudom általános dolog-e, vagy csak velük van így, de aggódom emiatt. A legrosszabb az, hogy nem tehetek semmit, hiszen semmi beleszolasom. Ez normális így? Ti mit tennétek a helyemben?
2019. ápr. 15. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!