Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez most jogos volt? Mer...

Ez most jogos volt? Mer kiabalt apa? Raadasul meg egy pofont is adott:S

Figyelt kérdés

Apa merges lett mert msn en az a nevem hogy d3m0n gIrL.

Nincs sok ismerosom msn en es azok is csak lanyok minek kellett akkor nekem esni meg meg egy kis pofont is adni a fejemre?????Mire volt ez jo? Bocsi nincs ekezet a billentyuzeten.

2010. júl. 2. 21:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%

Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:13

Hát nem éppen...Nálunk például apa elnézőbb.

A kérdésre:Beszéld meg apukáddal,hogy ezt csak úgy kitalálta a barátnőd és ezt használod msnen.

2010. júl. 3. 06:49
 12/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!Lehet azert volt ideges mert faradt is volt.Amugy utana meg elkezdett koteketdni hogy miert nem zartam be az udvaron a kaput holott latta hogy bezartam csak a hulye szomszed kissrac szorakozott a kapuval.Vannak erdekes dolgai az biztos.....Sokan mondjak(mondtak) hogy nagyon kialhatatlan ember es ez igy igaz,anyan kivul senki nem tudna 1 orat 1 helysegben tolteni vele....Najo a baratai talan de meg en se birom ki mellette sokszor.JA azt meg leirom(olyan jo igy reggel irni:D) hogy ha megprobalom megolelni mindig "elhuzodik" es mondja hogy haggyam beken.most akkor nem szeret???????:S
2010. júl. 3. 08:03
 13/18 anonim ***** válasza:
70%

A válasz írója 98%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 06:49 vagyok

Szerintem nehezebben mutatja ki az érzelmeit,de biztos vagyok benne,hogy szeret.Az ölelés meg biztos nem szereti.:)

2010. júl. 3. 08:36
 14/18 anonim ***** válasza:
70%
*ölelést
2010. júl. 3. 08:37
 15/18 anonim ***** válasza:
Biztos szeret..,csak olyan az Apukád aki nehezebben mutatja ki az érzelmeit...
2010. júl. 3. 17:04
 16/18 anonim ***** válasza:

...vagy olyan, aki így mutatja ki az érzelmeit.

:(

2010. júl. 3. 20:10
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én közöltem az apukámmal, hogy undorítónak tartom, hogy mögöttem áll és olvassa, mit írok. Nem nézi azóta.
2010. júl. 8. 15:05
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak ideges volt valami miatt, és rajtad töltötte ki a dühét. Ettől függetlenül persze nem volt jogos. Olyan nevet választasz magadnak, amilyet akarsz, elvégre tőle nem várod el, hogy így hívjon, vagy valami, ez csak a barátaidnak szólt. De még ha csak kiabált volna, az még oké, mert rá lehet fogni arra, hogy rossz napja volt, de semmilyen körülmények között nem szabadna megütni a lányát. Aki jó apa, az - bármennyire rossz a gyerek - tud fegyelmezni verés nélkül is.

Amúgy az én apám is iszonyúan kíváncsi, ha beszélgetek valakivel mindig el akarja olvasni, aztán elkezdünk itt hadakozni a gép előtt, persze csak "játékból" :D

2010. júl. 9. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!