Ez most jogos volt? Mer kiabalt apa? Raadasul meg egy pofont is adott:S
Apa merges lett mert msn en az a nevem hogy d3m0n gIrL.
Nincs sok ismerosom msn en es azok is csak lanyok minek kellett akkor nekem esni meg meg egy kis pofont is adni a fejemre?????Mire volt ez jo? Bocsi nincs ekezet a billentyuzeten.
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:13
Hát nem éppen...Nálunk például apa elnézőbb.
A kérdésre:Beszéld meg apukáddal,hogy ezt csak úgy kitalálta a barátnőd és ezt használod msnen.
A válasz írója 98%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 06:49 vagyok
Szerintem nehezebben mutatja ki az érzelmeit,de biztos vagyok benne,hogy szeret.Az ölelés meg biztos nem szereti.:)
...vagy olyan, aki így mutatja ki az érzelmeit.
:(
Szerintem csak ideges volt valami miatt, és rajtad töltötte ki a dühét. Ettől függetlenül persze nem volt jogos. Olyan nevet választasz magadnak, amilyet akarsz, elvégre tőle nem várod el, hogy így hívjon, vagy valami, ez csak a barátaidnak szólt. De még ha csak kiabált volna, az még oké, mert rá lehet fogni arra, hogy rossz napja volt, de semmilyen körülmények között nem szabadna megütni a lányát. Aki jó apa, az - bármennyire rossz a gyerek - tud fegyelmezni verés nélkül is.
Amúgy az én apám is iszonyúan kíváncsi, ha beszélgetek valakivel mindig el akarja olvasni, aztán elkezdünk itt hadakozni a gép előtt, persze csak "játékból" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!