Milyenek vagytok 13-14 éves fiúk?
Én anyuka vagyok és nem tudom mihez viszonyítani, hogy ilyen korú fiúk mit csinálnak.(Csak lánytestvéreim vannak) A gyerekem meg ködösít.
Érdeklődési kör, tanulás, tvben miket néztek, mit csináltok a szünetben, szokások hobby.
Bármit meséljetek:)
Érdeklődési kör : Média , zene :)
Tanulás : Az megyeget , de nyáron nem szeretek :)
TV: Sorozatok , természet filmek , Kamaszokról szóló műsor , Eurovíziós Dalverseny (Junior is )
Szünet : Gépezek és a barátaimmal vagyok :D
Hobbi : Úszás , Biciklizés , Gép , beszélgetni a barátokkal stb...
14/F
Érdeklődési kör: Sci-fi, mobilok-gépek, média, lakáskultúra minden része
Tanulás: 3,8-volt az átlagom
TV: csak zenét szoktam nézni meg Animax-et néha CNN is (tanulom az angolt)
Szünetben: mozi, barátok, gép néha fényképezek és naponta 1-2 órát biciklizem is
Szokások: későn kelek-későn fekszem, akár egy köszönés is sokat jelent nekem, bár az utóbbi nem átlagos dolog
Hobby: kertészet, grafika és gyakorlom a műszaki rajzot, mert építész szeretnék lenni, szeretem a a lélekkel/személyiséggel foglalkozó könyveket és bevallom fiú létemre a yaoit is
Érdeklődési kör: zene, média, sport, természet
Tanulás: Jól tanulok, de nyáriszünet alkalmával ezt a dolgot hanyagolni szoktam
TV: sci-fi, tudományos, kamaszokkal foglalkozó sorozatok
Szünetben: biciklizés, úszás, sétálás, pihenés, de főként lógás a haverokkal
Hobby: fényképezni a természetet, mert lenyűgöz a szépsége
Szia!
Érdeklődési kör: zene, zenélés, sportolás, önfejlesztés, csajok :), foci
Tanulás: Én személy szerint ritkán tanulok, viszont nagyon hamar, akár első olvasásra megjegyzek mindent, kivéve nagyon konkrét dolgokat pl. évszámok. Ezeket kell csak tanulnom, esetleg szavakat:)
Amúgy személy szerint engem a humán tantárgyak + a biológia köt le.
Ezeket nézem:
Így jártam anyátokkal, Nevem Earl, South Park, Family Guy, The Big Bang Theory ( bár ezt gépen nézem.. )
Ezt csinálom:
Úszás, zenélés, tervek megvalósítása, táborok, barátaimmal ill. a családdal levés, önfejlesztés ( mind fizikai, mind mentális területeken ), sport sport sport!
Hobbyk:
Olvasás, zenehallgatás, Wing-Tsun Kung Fu, számítógépezés, lányokkal ismerkedés ( najó, nem szépítem: CSAJOZÁS. ) illetve most szeretnék elkezdeni gitározni tanulni :)
Szokások:
Enyhe fokú tisztaságmánia by Anyám
Lusta vagyok és szétszórt.. ( tudod, ilyenek a művészlelkek :DD )
Éjszakai üzemmód.. hajnali 4-5ig is fenntvagyok néha, mert nem bírok aludni.. de ha elalszom, akkor délután 2-3ig is alszom akár :)
most így hirtelen ennyi.
Érdeklődési kör: Divat,Sport,Továbbtanulás,Edzés-egy kis gyúrás,kondizgatás.
Tanulás:4,8 lett az átlagom szeretek is tanulni vannak érdekes tanulnivalók :D
Tv:Barátok Közt,Hazudj ha tudsz,Mentalista,7.-ik érzék,Vámpírnaplók.
Szünetben:Barátokkal vagyok biciklizünk,néha kiruccanunk strandra vagy Árkádba.
Hobby:Foci,Bicikli,Testedzés
Örülök ha segíthettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!