Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyenek vagytok 13-14 éves fiúk?

Milyenek vagytok 13-14 éves fiúk?

Figyelt kérdés

Én anyuka vagyok és nem tudom mihez viszonyítani, hogy ilyen korú fiúk mit csinálnak.(Csak lánytestvéreim vannak) A gyerekem meg ködösít.

Érdeklődési kör, tanulás, tvben miket néztek, mit csináltok a szünetben, szokások hobby.

Bármit meséljetek:)

2010. júl. 2. 20:41
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Érdeklődési kör : Média , zene :)

Tanulás : Az megyeget , de nyáron nem szeretek :)

TV: Sorozatok , természet filmek , Kamaszokról szóló műsor , Eurovíziós Dalverseny (Junior is )

Szünet : Gépezek és a barátaimmal vagyok :D

Hobbi : Úszás , Biciklizés , Gép , beszélgetni a barátokkal stb...

14/F

2010. júl. 2. 23:07
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Nekem 3-om fiam van a nagy 14. Szóval, hogy ő mit csinál hát eddig tanult ( jó suliba felvették) + heti 2 edzés + motor jogsi ( most sok motorozás) mellette nyári munka (a motorba tankolni kell) a számitógép most egy kicsit hanyagolva van( aminek nagyon örülök) július tábor 1 hét katonai) itthon is segít( fűnyírás stb.) + a sport( kenu 5-éve) Jó gyerek ( kamasz) nagyon szeretem! ÉS a te fiad mit csinál?
2010. júl. 2. 23:08
 3/10 anonim ***** válasza:
81%

Érdeklődési kör: Sci-fi, mobilok-gépek, média, lakáskultúra minden része

Tanulás: 3,8-volt az átlagom

TV: csak zenét szoktam nézni meg Animax-et néha CNN is (tanulom az angolt)

Szünetben: mozi, barátok, gép néha fényképezek és naponta 1-2 órát biciklizem is

Szokások: későn kelek-későn fekszem, akár egy köszönés is sokat jelent nekem, bár az utóbbi nem átlagos dolog

Hobby: kertészet, grafika és gyakorlom a műszaki rajzot, mert építész szeretnék lenni, szeretem a a lélekkel/személyiséggel foglalkozó könyveket és bevallom fiú létemre a yaoit is

2010. júl. 3. 12:49
 4/10 anonim válasza:
81%

Érdeklődési kör: zene, média, sport, természet

Tanulás: Jól tanulok, de nyáriszünet alkalmával ezt a dolgot hanyagolni szoktam

TV: sci-fi, tudományos, kamaszokkal foglalkozó sorozatok

Szünetben: biciklizés, úszás, sétálás, pihenés, de főként lógás a haverokkal

Hobby: fényképezni a természetet, mert lenyűgöz a szépsége

2010. júl. 3. 13:05
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Érdeklődési kör: zene, zenélés, sportolás, önfejlesztés, csajok :), foci

Tanulás: Én személy szerint ritkán tanulok, viszont nagyon hamar, akár első olvasásra megjegyzek mindent, kivéve nagyon konkrét dolgokat pl. évszámok. Ezeket kell csak tanulnom, esetleg szavakat:)

Amúgy személy szerint engem a humán tantárgyak + a biológia köt le.

Ezeket nézem:

Így jártam anyátokkal, Nevem Earl, South Park, Family Guy, The Big Bang Theory ( bár ezt gépen nézem.. )

Ezt csinálom:

Úszás, zenélés, tervek megvalósítása, táborok, barátaimmal ill. a családdal levés, önfejlesztés ( mind fizikai, mind mentális területeken ), sport sport sport!

Hobbyk:

Olvasás, zenehallgatás, Wing-Tsun Kung Fu, számítógépezés, lányokkal ismerkedés ( najó, nem szépítem: CSAJOZÁS. ) illetve most szeretnék elkezdeni gitározni tanulni :)

Szokások:

Enyhe fokú tisztaságmánia by Anyám

Lusta vagyok és szétszórt.. ( tudod, ilyenek a művészlelkek :DD )

Éjszakai üzemmód.. hajnali 4-5ig is fenntvagyok néha, mert nem bírok aludni.. de ha elalszom, akkor délután 2-3ig is alszom akár :)

most így hirtelen ennyi.

2010. júl. 6. 01:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Jahh, 14/f voltam.
2010. júl. 6. 01:48
 7/10 anonim ***** válasza:
kanosak.
2010. júl. 6. 13:54
 8/10 anonim válasza:

Érdeklődési kör: Divat,Sport,Továbbtanulás,Edzés-egy kis gyúrás,kondizgatás.

Tanulás:4,8 lett az átlagom szeretek is tanulni vannak érdekes tanulnivalók :D

Tv:Barátok Közt,Hazudj ha tudsz,Mentalista,7.-ik érzék,Vámpírnaplók.

Szünetben:Barátokkal vagyok biciklizünk,néha kiruccanunk strandra vagy Árkádba.

Hobby:Foci,Bicikli,Testedzés

Örülök ha segíthettem :)

2010. júl. 14. 16:48
 9/10 anonim ***** válasza:
érdeklödési kör: csajok ,foci, sz.gép, xbox, aki nem tudná mi videojáték zene, haverok strad (csuzdás) én ezeket szeretem.
2010. júl. 19. 15:17
 10/10 ukulukumixD válasza:
Érdeklődési kör:elektronika, robotika, matematika (főleg valószínűségszámítás), programozás.Tanulás:a reál tantárgyakat szeretem, főleg fizika, matek. Az átlagom 5.Tvben robotokkal foglalkozó műsorokat szeretem, nagyon érdekesnek találom a mesterséges intelligenciát.Szünetben áramköröket tervezek és készítek, tanulok, focizok.Hobby: elektronika
2015. ápr. 8. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!