Hogy lehetne egy elfogult anyukával megértetni, hogy a fia korántsem olyan angyal, mint hiszi?
Ja, hogy egy bukott a többi között túlkoros nyomorék?
Nagyon határozotton közöld az anyjával, hogy totál el van billenve a kölykét illetően.
Bukott, bajkeverő! Ennyi nem elég?
Leosztanám és utána szóba nem állnék az ostoba anyjával.
Én megértelek, nálunk ugyanez a helyzet, csak kisebbekkel. Sajnos minden osztályban van ilyen gyerek és a többség megy utána, nem akar kilógni a sorból. Mi is szenvedünk ettől, mert egy kis r.ohadék, zsarol, fenyeget, kiközösít, ha nem azt csinálják, amit ő akar. A szülők is olyan mulyák, kerülik a végsőkig a konfliktust, nem avatkoznak bele. Én beszéltem/össze is vesztem az anyjával ennek a gyereknek, sőt, szóltam az osztályfőnöknek, a gyereket is elkaptam az öltözőnél, amikor a kedves anyuka már köszönni sem akart és neki mondtam el, hogy hagyja abba a csúfolódást, fenyegetést, ha nem akar az igazgató bácsinál üldögélni hetente, vagy másik suliba járni.
Én is mindig tanítom a gyerekemnek, hogy ne hagyja magát, merjen segítséget kérni, mert az ilyen keselyűk kiszúrják a gyengébb, csendesebb gyerekeket és rászállnak. Tudom, hogy nagyon nehéz ez, sajnos sok ilyen fog még felnőtt korukig legyeskedni körülöttük. Az osztályfőnök meg sokszor azért nem tud mit tenni, mert ezek a sunyi kis m.ajmok akkor intézik, amikor tanár/szülő nem hallhatja. Reménykedjünk benne, hogy megbukik, hátha egyszer emberére talál.
"A "nagy" pedagógusok, akik képtelenek fegyelmezni... "
Mégis hogyan ha már nincs eszköz a kezükben?
Ha a gyerek olyan rossz és a szülő ráadásul ő pártján van akkor lehetetlen helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!