Meddig maradhat kint a gyereked?
általánosban sötétedésre kellett hazaérnem így télen (ez nem jelentette mondjuk azt, hogy addig van barátnőzés, mert fel lehetett hozzánk jönni), amúgy olyan 8 körülre kellett hazamennem.
gimiben hétköznap este 8-9 közöttre kellett hazaérnem, hétvégén nem szabályozták. én bztos nem üldögélnék ilyenkor a parkban éjfélkor, hideg van. inkább üljenek be valahova.
mondjuk ezt nálunk úgy csináljuk, hogy szólok, ha tovább maradok, mint amit megbeszéltünk előre, meg elmondom hogy kivel mentem és hova. ha a te gyereked is korrekt ebben, akkor felőlem akár maradhat is éjfélig. én is csak azért maradhattam, mert eszembe se jutott volna hazudni róla hogy hol vagyok.
Ennyi idősen én csak hétvégén maradhattam ki és akkor is sötétedésig.
A barátaimmal voltam valahol.
Az lenne a véleményem, hogy a gyerekemnek ezek szerint sikerült a suttyó, gaz módjára szabadon növő kompániában barátokat találnia....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!