14 eves gyereked meg a csaladdal elmegy nyaron nyaralni?
Figyelt kérdés
2019. jan. 22. 15:13
1/21 anonim válasza:
Hogyne jönne, ő várja a legjobban! :)
2/21 A kérdező kommentje:
Az erdekel csak, meg mennyi ideig jönnek el a csaladdal es mikor mennek mar a haverokkal amikor mar a szülök cikik lesznek
2019. jan. 22. 15:25
3/21 anonim válasza:
Hogyne jönne miért szerinted addig hol kéne lennie míg mi nyaralunk?
4/21 anonim válasza:
16 évesen is boldogan jön velünk. 14 évesen biztos nem marad itthon egyedül
5/21 anonim válasza:
Attól, hogy elmennek a haverokkal ide-oda, miért ne mennének el a szülőkkel nyaralni? Amúgy én 14 évesen nagyon nem engednék el egy gyereket a haverjaival, felnőtt felügyelete nélkül nyaralni. Lehet menni strandra, lehet menni moziba, de nyaralni, nemár! Éppencsak kiesvén az általánosból? Kizárt.
6/21 anonim válasza:
23 évesen is megyek anyukámékkal.Már ugyan családdal,szóval anyuék,2 öcsém,a párom es a kislányunk.
7/21 A kérdező kommentje:
En azt hittem ez mar kamaszkorban ciki hogy a szülökkel nyaralni közös szobaban.
2019. jan. 22. 15:42
8/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Nekem sosem volt ciki a szüleimmel menni, mindig nagyon jól éreztem magam velük és vártam is a nyaralásokat. Ettől függetlenül mentünk mi a barátokkal is mindenfelé. Sőt, így 25 évesen is megyünk velük, nem közös szobába nyilván, és jön a párom és a kisbabánk is. Ahol van egy normális kapcsolat a szülő-gyerek között, kizárt hogy ciki lenne.
9/21 A kérdező kommentje:
Utolso amiröl beszelsz az felnött kor.Az egesz mas.En a kamaszkorrol beszelek.
2019. jan. 22. 15:58
10/21 anonim válasza:
De, ő is a kamaszkorról beszél, hisz kiemelte, hogy SOHA nem volt neki ciki, kamaszként se. Akkor is boldogan ment.
Én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!