14 eves gyereked meg a csaladdal elmegy nyaron nyaralni?
Igen, velünk jön. De nem feltétlenül van egy szobában velünk, miért is lenne?
Ha hotel, simán kérünk családi szobát, ami általában 2 szoba, vagy 2 szoba + halofulke, ha apartman, vagy kiadó ház, akkor felőlem másik szinten is aludhat, de a másik szoba már kisgyermekként is fontos volt, nem nekik, hanem nekünk, szülőknek.
Én ilyen kamaszkorban már tényleg nem mentem olyan szívesen szülőkkel, mert már jobban érdekeltek a kortársak. Nem ciki volt, csak más volt az érdeklődés.
Most felnőttként meg újra szívesen töltök velük időt, illetve a tágabb családdal is jobban élvezem a közös programot (igaz, már a feleségem is a család része, meg lassan az első pici is).
Amúgy szerintem az is érdekes szempont, hogy barát/barátnő mehet-e. Ez az a kor amikor még nem szívesen viszik a kiszemeltet, mert ki tudja meddig lesznek együtt meg amúgy is korai. Egy szerelmes tininek meg katasztrófa 1 hét külön :D
a 15 és 17 éves is jött nyáron, nagyon várják. a 17 éves ezenkívül külön is volt a barátaival. előtte megkérdezte, hogy jöhet-e így is velünk, hogy azonkívül megy még egyszer a barátaival is, de én már elve foglaltam neki is. eszem ágában se lett volna otthon hagyni, meg saját maga is akart jönni a családdal. mindketten fiúk.
Ha esetleg már saját párja lesz valamelyiknek és vele akar menni már, akkor sem fogok hisztizni, ez az élet rendje.
Nagyobbik lányom nemsokára 19 éves lesz, még suliba jár. Imádja, amikor együtt megyünk nyaralni, sok éven keresztül sajnos nem volt rá lehetőségünk, pár éve jobban megy, azóta tudunk menni, ő pedig örül neki. Ettől függetlenül vannak saját programjai is.
Ha jó a viszony, akkor szerintem nem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!