12 éves lányt nyáron este meddig engednéd le játszótérre?
Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 21:51
1/21 anonim válasza:
Én olyan 8-9ig voltam, de akkor már csak a ház előtt, az erkélyünk alatt.
2/21 anonim válasza:
max 9ig, ha olyan a környék :))
és ha megbízol a lányodban
6/21 anonim válasza:
Engem sötétedésig vagy 8-ig engedtek, de ez már 20 éve :-D
Én a mai világban egyáltalán nem engedném le egyedül, tudom undokul hangzik, de én ott ücsörögnék a játszótér egyik padján, max ha cikinek érez, olvasást tettetek :-D
7/21 anonim válasza:
Én lámpagyújtásig lehettem. Azt nem lehet elnézni úgy mint az órát :p
8/21 anonim válasza:
nyolcig!!!!! és örülj neki!jön egy idegen, berántja egy kocsiba, megerőszakolja és ennyi! mert ő sötétig akar kinn lenni....
9/21 anonim válasza:
Engem semeddig nem engednek. :'( Kedves utolsó! Már ne is haragudj de ez hülyeség! Ez a kocsiba berántós dolog ugyanúgy megtörténhet fényes nappal is ha egyedül van a gyerek, senki nincs az utcán vagy nem sűrűn lakott a terület. Teljesen mindegy hogy délután 3 óra van vagy már este 11 is elmúlt. Úgyanúgy megtörténhet.
L/14
10/21 anonim válasza:
Én 15 vagyok és engem fél 10ig engednek =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!