Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan nyugtasam meg gyerekem?

Hogyan nyugtasam meg gyerekem?

Figyelt kérdés
A fiam a mai nap megnezte a paranormal activityt es nem tud alunni,fel,nem erzi biztosagba magat mit tegyek,a fiam 14 eves.
2010. jún. 30. 23:37
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
70%
Missybaba, hú de nagy csaj vagy ;)
2010. júl. 1. 15:28
 22/39 anonim ***** válasza:
81%

Szia!

Én is hasonló helyzetben vagyok,mint a fiad.14 éves vagyok (1 hét mulva 15) és én is megnéztem ezt a filmet,de nagyon nagyon nagyon megbántam.Első éjszaka anyával aludtam,ennek már több hónapja,de még mindig nagyon félek.Azért alszok csukott ajtónál,mert ha nyitva lenne,folyton azt nézném h nyitódi-e.Mint a filmben,mikor a szellem vagy démon vagy mi az mozgatta.Na a lényeg az hogy még most is rettegek tőle,mégpedig azért mert a végén bemondták hogy 'köszönjük a szülőknek,hogy engedélyezték a megfilmesítést' vagy valamilyen hasonló szöveget.Szóval én ezért félek ennyire..mert megtörtént.

2010. júl. 1. 15:57
 23/39 anonim ***** válasza:

Alsós koromban én is ha megnéztem egy horrorfilmet utána egész éjszaka inkább visszatartottam a pisilést mert nem mertem keresztülmenni a konyhán a fürdőszobáig. De most már nincs semmi gondom ha megnézek egy ilyen filmet. Ha valami nagyon durvát nézek meg akk én is megszoktam nézni hogy hogyan készült. Ez segít elhinni hogy ez nem történhet meg velem mert az egész csak kitaláció.

L/13

2010. júl. 1. 18:49
 24/39 anonim ***** válasza:
81%

Fuhh mondom megnézem a film trailerjét még besem töltött a videó de már kiablást halok hogy a tesóm üvölt kinézek az ablakon és csak játszik,mondom nah jó ennyi elég is volt belőle :)

Amugy valaki belinkelné a Fürész készítését?Elég kiváncsi vagyok rá nem mertem még menézni csk az elejébe kostolgattam bele mert én régen a kör-t menéztem elég gagyi horror és mindig ott láttam magam előtt nagyon nagyon rossz érzés volt nem akarom hogy valaki megtapasztalja... :(

2010. júl. 1. 19:27
 25/39 anonim ***** válasza:
Jah és az előző hozzá szoló én voltam 12/F
2010. júl. 1. 19:28
 26/39 anonim ***** válasza:
6%
Most komolyan..hogy tudtok félni a paranormal activitytől??? meg a fűrésztől??? De komolyan...Jaj istenem megtörtént...nem fog elköltözni hozzáátok higgyétek el...Én már találkoztam szellemel...Mert idéztünk. Utána meg aludtunk tök simán a bnőimmel.
2010. júl. 1. 19:33
 27/39 anonim ***** válasza:
Én tavaly voltam rákattanva a horrorfilmekre, jópárat megnéztem, holott féltem tőlük, nem tudtam aludni. Jó megoldásnak tűnt akkoriban, hogy villanyt kapcsolok, majd olvasgatok, tévézek, stb.. amíg el nem alszok. Amúgy előttem már írták, lehet hogy "használna", ha megnézné, hogy hogyan készítették el a filmet...:)
2010. júl. 1. 20:31
 28/39 anonim ***** válasza:
Bocs, most nem találom a Fűrész készítését. Majd rákeresek még.
2010. júl. 1. 20:46
 29/39 anonim ***** válasza:
2010. júl. 1. 20:50
 30/39 anonim ***** válasza:
12 évesen ne nézz Fűrészt , csak elb@ssza a lelki világodat. Én szeretem azt a filmet , de inkább várj vele 2-3 évet.
2010. júl. 1. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!