Hogyan nyugtasam meg gyerekem?
Figyelt kérdés
A fiam a mai nap megnezte a paranormal activityt es nem tud alunni,fel,nem erzi biztosagba magat mit tegyek,a fiam 14 eves.2010. jún. 30. 23:37
11/39 anonim válasza:
hát ezt ő kell magában tisztázza ssemmi se fog rá hatni ha azokat próbáltad amiket mondtunk.
12/39 A kérdező kommentje:
Es hogy tiztaza?egy otletet vagy egy kiindulasi pontot ha tudtok mondani megkoszonem.
2010. júl. 1. 00:45
13/39 anonim válasza:
Szerintem ez normális, amikor én láttam hasonlót ennyi idősen, halálfélelmem volt esténként, de elmúlt. Mondd el neki, hogy ez csak film, nem a valóség, és lefekvés előtt olvasson valamit, az eltereli a gondolatait. nyugtatót semmiképpen ne adj neki! Hidd el, elf go múlni, mindenki találkozik előbb utóbb ilyen filmekkel, nem lehet mindentől megóvni, mindent ellenőrizni, amit a tv-ben néz! Beszélgess vele róla, a tiniknél ez az érzés eljön előbb utóbb, de ha egészséges lelkű ember, fel tudja dolgozni.
14/39 anonim válasza:
Velem is ez volt, de én a Fűrészt néztem meg. Aztán a kazános csapda után nem tudtam aludni. Másnap megnéztem a film készítését és láttam, hogy énekeltek meg táncoltak (fura, de nézzétek meg ti is ha nem hiszitek). Azóta nem félek a Fűrész filmtől. Szerintem ti is nézzétek meg a film készítését. 12/F
15/39 anonim válasza:
Ezen nagyon jót röhögtem xD. 10 éves koromtól a horror filmek csapdájában vagyok. Imádom őket. És én lány vagyok...De a fiúk meg félenk tőle????? Paranormal Activitynél sokkal keményebb horrorok is vannak...Az mondhatni 1 semmi. Jahm meg majd megnyugszik...
13/L
16/39 anonim válasza:
Missybaba: Én is 13/L vagyok, szintén rajongok a horror filmekért, de szerintem ezzel nem mindenki van így :D Valaki ilyen, valaki meg olyan. Nem vagyunk mind egyformák, szóval szerintem nem kellene kiröhögni azt, aki nem annyira bírja őket...
17/39 anonim válasza:
Én a Fűrész után aludtam rosszul , de csak azért mert , folyamatosan az járt a fejemben , és mindig hányingerem lett... xD Másra kell gondolni , én átgondolom a napomat mondjuk , ha nagyon nem megy az alvás akkor a hetemet. Szerintem nem kell "nyugtató" és a többi hülyeség , mutass neki a netem werk filmet , hogyan készült a P.A. akkor talán rájön , hogy tényleg csak film és nincs mitől félnie. :)
15/F
19/39 anonim válasza:
A 19 évés unokatestvérem is megnézte és utána 1 hétig csak az anyukájával mert aludni.Aztán végul 1 hét után megneztek hogy hogyan készult és utána jobb lett.Azt koveto 1 napot meg az anyukájával aludtt de aztán már minél jobban megnyugodott és már mert egyedul aludni és most már semmi baj nincs. Ez 1 hónapja tortent
20/39 A kérdező kommentje:
Koszonom nagyon nagy segitseg volt a szamomra.
2010. júl. 1. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!