Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek igazuk van? Vélemény

Szerintetek igazuk van? Vélemény

Figyelt kérdés
Nektek mi a véleményetek arról hogy a 11 éves lányomnak Luna Fofo-ja van? Az ismerőseim kiakadtak ti egyetértetek velük?

2019. jan. 31. 20:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
47%

🤣Igen, egyetértek velük!

11éves,kb.olyan az arcbőre mint a babapopsi, ha még nem nem egy ilyen szrtól lesz jobb!

2019. jan. 31. 22:08
 12/19 anonim ***** válasza:
69%
Hogy mik vannak 😂
2019. jan. 31. 22:32
 13/19 anonim ***** válasza:
24%

11 éves lányommal kéthetente járunk a kozmetikushoz, arckezelésre.

Szerintem fontos időben elkezdeni mert már vannak pattanásai.

Egy ilyen gép árából 4x megyünk el, nem ellenzem az arctisztítást, szemöldök szedést de ezt meg nem venném.

2019. jan. 31. 23:51
 14/19 anonim ***** válasza:
63%
Minek egy 11 évesnek ilyen? Amugy milyen indok már az, hogy van közösségi média? Ha az instan félmilliós táskát lát azt is megkapja mert jajj van közösségi média?
2019. febr. 1. 06:52
 15/19 anonim ***** válasza:
74%
Minek írtad ki a kérdést, ha leugatod azt, aki sz ismerőseiddel ért egyet?
2019. febr. 1. 12:32
 16/19 anonim ***** válasza:
50%
Miért pontoztátok le azt, aki kozmetikushoz viszi a 11 éves lányát? Nem az évek száma dönti el, hogy ki mikor lesz pattanásos. Nagyon rossz úgy végig ülni egy tanórát, hogy a fél arcom fáj, a másik fele meg épp kifakad, vérzik. Undorító? Szerintem is!
2019. febr. 1. 15:17
 17/19 anonim ***** válasza:
70%
Veled az élen utolsó....küldjünk egy szappant vagy egyedül is ki tudod mosni a szádat, te nagyon kifinomult uri ember/hölgy? Szeretm mikor valaki olyan prolizik, aki képtelen fröcsögés meg gusztustalan szavak nélkül véleményt formálni bármiről is. És akkor ilyenek hiszik magukat marha nagy elitnek.
2019. febr. 2. 19:52
 18/19 anonim ***** válasza:
35%
még így se jöttem rá mi az? és míért lenne normális vagy nem normális igaz h én több vagyok már mint a lányod :)
2019. febr. 7. 21:02
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, de szerintem meg ha segit neki, akkor ámen...

Nekem anno a kozmetikus általi kezelés nullát segített, sőt..

Amit a doki felírt, szteroidot tartalmazott, ami szrtem full gáz..akkor már inkább ez..

Az ára:

hát bakker az xboxra, meg egyéb kütyükre nem támadnátok ennyire,az megszokott, hogy drága...akkor ez ha segít neki, miért baj?

2019. febr. 8. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!