Szülők, ti mit szólnátok, ha a 16-17 éves lányotoknál óvszert találnátok?
Szóvá tennétek? Mérgesek lennétek?
Vagy egyszerűen úgy tennétek, mintha mi se történt volna?
16/l
Igazából nincs komoly meg semmilyen kapcsolatom.
De van egy srác, akivel jóban vagyunk egy ideje és beszélgetni szoktunk ilyesmikről is. Mindketten szűzek vagyunk és elég nagy esély van rá, hogy valamikor majd lefekszünk egymással, lehet nem idén, az is lehet, hogy 1-2-3-5 év múlva, vagy soha.
De nyáron jön hozzánk és filmet tervezünk nézni és egy egyszemélyes ágyban tesszük majd mindezt sok lesz a bújás, ölelés, és hiába mondta, hogy ő nem akar semmi ilyesmire vetemedni én úgy vagyok nyugodt, hogyha van gumi 😅
Elöször megkérdezném, hogy miért van ott.
Ugyanis éppen a lányomnál volt, hogy a barátnöje "poénnak" tartotta, hogy a 16. születésnapjára egy csomag óvszert (is) adott neki - ö meg zavarában nem mutatta meg, hanem eldugta, csak aztán vélelten éppen akkor esett ki a fiókjából, amikor benn voltam nála (ö rántota ki, nem én kutattam!)
Első gondolatom, hogy hála az égnek. Aztán megemlíteném, hogy mi újság a fiúkkal, és ha kell óvszer, esemény utáni, teszt, vagy csak egy jó szó, akkor bármikor jöjjön.
A felvilágosításon oda-vissza túl vagyunk, inkább a lelki bajait bogozzuk mostanában.
Nekem biztos rosszul esne, hogy ezek szerint nem oszt meg velem mindent...de meg is könnyebbülnék, hogy legalább szándékában áll védekezni!
Egyébként csak egy jó tanács, hogy az első alkalmaz jó gondold át kivel s hogyan teszed, mert arra örökké emlékezni fogsz!! ;) (egy szűz fiú nem fog jó élményekkel gazdagítani)
mivel 16 évesen már a felvilágosításokon átesett, nem szólnék semmit, ha valamit kérdezni, vagy mondani akar, akkor nyugodtan megteheti.
de nem értem azokat a szülőket itt, akik elvárják, hogy a lányuk beszámoljon nekik a nemi életéről. A szülő is beszámol a gyerekének???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!