Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kérdezném, kedves szülők ti...

Kérdezném, kedves szülők ti hogy vélekedtek erről a dologról?

Figyelt kérdés

Tudom hogy a mai világ merőben más de ettől függetlenül nem értek egyet azzal a dologgal ahogy sok szülő neveli w gyerekét. Nekem szent volt a szüleim szava, ennek köszönhetően normális, egészséges ember lett belőlem, de a mostani szülőket mintha teljesen hidegen hagyná a gyereke. Felelőtlenül rájuk biznak olyan döntéseket amiket nem kellene. 15-16 éves kislányok kifestve, kirívó ruhában bulikba járnak amikor még bőven otthon lenne a helyük. Isznak, káromkodnak, cigiznek a szüleik meg engedik.

Én is szülő vagyok, van 2 gyerekem. Igaz a fiam még csak 5 éves de van egy 16 éves lányom is, akit mindig úgy neveltem hogy kerülje ezeket a dolgokat. Sajnos a rossz példa előtte van így is, nagyon közelről is. Konkrétan az unokatestvére viselkedik úgy ahogy szerintem nem kellene. Múltkor láttam egy buszmegállóban ölelgették egymást egy fiúval,csókolóztak. Komolyan itt tartunk? Miért kell nyílt utcán így viselkedni? Amúgy a lányzó is még csak 18, marhára nem az utcán kellene mindenféle fiúnak fogdosnia.

2018. dec. 24. 21:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem az valami hihetetlen veszélyes, ha valakinek szent a szülei szava. Az meg még veszélyesebb, ha felnőttként sem jön rá, hogy manipulálva volt, be volt korlátozva, és ezért érezte szentnek. Ők is ugyanolyan emberek mint bárki más. Engem 4-5 barátom jobban ismer mint a szüleim valaha. 100x jobban megbízom bennük és a tanácsaikban, mint a szüleimében, akik csak azt tudják rólam, amit mutatok feléjük, más értékrendű világban nevelkedtek stb.

21/F

2018. dec. 25. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!