Az anyukakat kérdeznem vagy olyan gyereket aki 13-14 éves h mit engednek ilyenkor? Pl: korom festés, smink, pasi, telefon, net?
14 évesen festheti a kormet (fekete meg piros stb szinek kicsukva, csak semleges nude színek)
Smink: szempillaspiral meg pattanasos nagyon igy olykor korrektor
Pasi nincs : tanulnia kell
Net tanulas utan+ hetvegen
Telefont tavaly kapott okosat , de mobilnetet letiltottuk h iskolában ne netezzen.
ez ugye 8. osztály?
- én feketére festhettem a hajam (mert épp metálos korszakom éltem én hülye)
- simkeltem de csak szemceruzát és szempillaspirált használtam, nagyon nem is értettem a sminkhez.
- lakkozhattam a körmöm
- 11 éves korom óta van internetem / telefonom
- pasim először 14 évesen lett, aztán 16
Hétvégén és szünetben köröm festés és smink lehet, iskolában nem! Telefon lehet, de iskolába azt sem engedném elvinni, max kikapcsolva a táskájában, ha valami baj van, tudjon szólni. Netet is használhat, mindaddig, ameddig tudom ellenőrizni, hogy milyen oldalakon jár, kikkel chat-el, és ameddig nem találok olyan dolgot, ami nekem nem tetszik!
Fiút korainak tartanám, de én is emlékszem saját magamra, hogy 14éves koromban már érdekeltek a fiúk. Persze semmi komoly, csak gyerek szerelem.
Igazából anyukám ezek közül mindent enged (8.-os vagyok) :D
A hajfestést is engedte! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!