Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van valami jó ötletetek mit...

Van valami jó ötletetek mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok,tudom elég sok ehez hasonló kérdés van,de nem találtam csak pár jó tippet és gondoltam hátha valaki vagy akár többen tudnak nekem sok jó ötletet adni.

14 éves lány vagyok,kisvárosban lakom,nade nemis ez a lényeg hanem az,hogy nem akarok itthon punnyadni:

-strand >néha lemegyek,mert van bérletem,de nem tudok állndóan ott lenni,egész évben ott ússzok,szóval zet ne mondjátok meg alapból anyun kivül nincs kivel lemennem.

-pakolás >neis említsétek,mivel már az EGÉSZ házat meg a kertet is kipucoltam,az ablaktól a csempén át mindent.

-kutyasétáltatás > ez megvan.van mikor 2-3 órán keresztül sétálunk.

Van valami jó ötletetek??Barátnőim már nincsenek..:(

És már apa is kivan,hogy mindig itthon vagyok..de már énis..kérlek adjatok valami jó ötletet..

2010. jún. 28. 11:45
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Majdenm,de nem vagyok túl messze tőled :)

Szentes mond neked valamit??szentesi vagyok..

köszi a választ.

2010. jún. 30. 13:56
 22/26 anonim ***** válasza:

persze h ismerem szentest

írj egy msn címet

2010. jún. 30. 14:34
 23/26 anonim ***** válasza:
Hogy lehet hogy most nincsenek barátid? 1 sem?? FURI
2010. jún. 30. 15:27
 24/26 anonim ***** válasza:

13/L vagyok.

Persze, én is úgy gondoltam, hogy kocsival 45 perc :D Csak én sajnos másik irányba :S

Google szerint kb 2órányira lakunk egymástól :S

+én határon túli vagyok :)

2010. júl. 1. 11:37
 25/26 anonim ***** válasza:
menny táborba
2010. júl. 1. 13:01
 26/26 anonim ***** válasza:
Én úgy kezdenék hozzá, hogy írnék egy napirendet, persze nem percről-percre, hanem csak nagyvonalakban. Én nagyon szeretek olvasni, sokat is olvasok. Vegyél ki könyveket a könyvtárból, és olvasd el őket!
2010. júl. 2. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!