Van valami jó ötletetek mit csinálhatnék?
Sziasztok,tudom elég sok ehez hasonló kérdés van,de nem találtam csak pár jó tippet és gondoltam hátha valaki vagy akár többen tudnak nekem sok jó ötletet adni.
14 éves lány vagyok,kisvárosban lakom,nade nemis ez a lényeg hanem az,hogy nem akarok itthon punnyadni:
-strand >néha lemegyek,mert van bérletem,de nem tudok állndóan ott lenni,egész évben ott ússzok,szóval zet ne mondjátok meg alapból anyun kivül nincs kivel lemennem.
-pakolás >neis említsétek,mivel már az EGÉSZ házat meg a kertet is kipucoltam,az ablaktól a csempén át mindent.
-kutyasétáltatás > ez megvan.van mikor 2-3 órán keresztül sétálunk.
Van valami jó ötletetek??Barátnőim már nincsenek..:(
És már apa is kivan,hogy mindig itthon vagyok..de már énis..kérlek adjatok valami jó ötletet..
Arra gondoltam,hogy milenne ha elmennék a városi GYERMEK könyvtárba és ott szétnézznék hátha találkozok egy lánnyal és ott azért könyebb ismerkedni meg oda álltalában kedves emberek járnak és ha van valaki aki szimpatikus akkor odamegyek hozzá és elkezdek vele beszélgetni és akkor megkérdezem nincs-e kedve eljönni velem görkorizni ha nincsen dolga vagy valami hasonló :)
vagy ez hülyeség??:/
Vegyél ki egy dvd-t a tk-ből, pattogtass popcornt és filmezz. :)
Csinálj egy plázás napot ( ezt is akár unokatesóddal). Menj el moziba, nézelődj, vásárolj, ebédelj a mekibe.
Iratkozz be táncra, vagy valamilyen sportra. Ott sok az ember, ismerkedni is tudsz és jól is érzed magad. :)
Nem hülyeség, jó ötlet. :)
Odamehetsz hozzá, hogy nem-e tudna javasolni valami jó könyvet, mert új vagy itt, és máris elkezdődik a beszélgetés. Ha szimpatikus, hívd el egyszer sétálni, vagy ahogy mondtad görkorizni. :)
Hovavalósi vagy? Mert én is elég közel lakom Szegedhez [kb 45perc], bár elég valószínűtlen, hogy ott laksz, ahol én :D
13/L
Én is körübelül 45 percre lakok Szegedről (kocsival)..hát igen elég valoszinűtlen..írj egy privit és ott beszéhetünk ha gondolod..vagy én írjak??:)
Itt nincs meki :(
De köszönöm klassz ötleteket kaptam.Aranyosak vagytok!
Szerintem is az lenne a legjobb ha barátokat szereznél (bárhogy)mert barátok mellett sosem unatkozol.Épp tegnap aludtam a az egyik legjobb barátnőmnél és egész nap nem csináltunk igazán semmit csak beszélgettünk a pasikról és döglődtünk az ágyban,de mégsem unatkoztam egy percet se!
Egy unalmas nyári napon másra nincs is szükséged mint egy medencére és egy barátra/barátokra.:D
Amúgy az hogy lehet hogy az előző évben még voltak barátaid most meg nincs egy sem????
Puszi!:)
Hódmezővásárhelyi vagy?
Mert én igen
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!