Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van valami jó ötletetek mit...

Van valami jó ötletetek mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok,tudom elég sok ehez hasonló kérdés van,de nem találtam csak pár jó tippet és gondoltam hátha valaki vagy akár többen tudnak nekem sok jó ötletet adni.

14 éves lány vagyok,kisvárosban lakom,nade nemis ez a lényeg hanem az,hogy nem akarok itthon punnyadni:

-strand >néha lemegyek,mert van bérletem,de nem tudok állndóan ott lenni,egész évben ott ússzok,szóval zet ne mondjátok meg alapból anyun kivül nincs kivel lemennem.

-pakolás >neis említsétek,mivel már az EGÉSZ házat meg a kertet is kipucoltam,az ablaktól a csempén át mindent.

-kutyasétáltatás > ez megvan.van mikor 2-3 órán keresztül sétálunk.

Van valami jó ötletetek??Barátnőim már nincsenek..:(

És már apa is kivan,hogy mindig itthon vagyok..de már énis..kérlek adjatok valami jó ötletet..

2010. jún. 28. 11:45
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:

Ja és eddigi nyaraimon nem volt ilyen,mert ügye barátnőkkel ezer+1 program van meg együtt unatkozni még mindig jobb :)

De egyedül valahogy semmihez nincs kedve az emberhez,mert elis megy a kedve mindentől (legalábbis nekem)..:/

2010. jún. 28. 11:49
 2/26 anonim ***** válasza:
79%

szerezz baratokat!!!

menjetek mozizni piknikezni szamhaboru bulikba grillezni kartyazni turazni setalni

2010. jún. 28. 11:56
 3/26 anonim ***** válasza:
csinalj a szabadban lancokat himezz kepeslapokat cs.arulj limonadet szendvicset,
2010. jún. 28. 11:57
 4/26 A kérdező kommentje:

KÉRLEK NE ILYENEKET ÍRJ!

mondom,hogy nincsenek már barátaim..honnan szerezzek?

Ha lennének valoszinűleg most se itthon ülnék..:(

Bocs,nem akarok b.nkó lenni,de akkor valai írja meg honnan szerezhetnék barátokat?Itt mindenkinek megvan már,hogy ki-kivel van... :(

2010. jún. 28. 11:58
 5/26 A kérdező kommentje:

2.válaszoló:

Ezek jó ötletek csakhát hímezni...a limondás is jó lenne csak kutya nem venné meg itt tőlem,de e tényleg jó lenne.

2010. jún. 28. 11:59
 6/26 anonim ***** válasza:
79%
Tanulj görkorizni, vagy deszkázi. Írj regényt. Napozz. Csináld meg a hajad. Menj moziba. Süss. Tanulj nyelvet. Formásítsd a tested. Próbáld föl anyud ruháit :D. Próbálj ki fura sminkeket. Tény őakolást a hajadra, arcodra, körmödre. Szépítkezz. Menj úgy fürdőruhát vásárolni. Feküdj ki az udvarra csak úgy. Vetess hordozható dvd-t, meg hozzád dvdt. Fest ki a körmödet. Tervezd meg a nyaralást, és a látnivalókat.
2010. jún. 28. 11:59
 7/26 A kérdező kommentje:

3.válaszoló:

Köszönöm,kedves vagy.

Szépitkezés: egész évben szépitkezek :) meg a köröm festés is 5 perces dolog..

Anyu ruhái: egymás ruháit hordjuk,szóval már nincs mit felpróbálnom.

Görkori: görkorizni tudok ma már voltam is.

fürdőruha: huhu annyi van,hogy anyunak emliteni se merném,hogy kéne új :D

köszi mégegyszer.

2010. jún. 28. 12:03
 8/26 anonim ***** válasza:
79%

Csak a kifogásokar keresed, te lány. :D Merre laksz? Ha Budapesten, akkor találkozhatnánk, ha gondolod. Vagy csak simán msn, akármerre is laksz. :)

15/l

2010. jún. 28. 12:08
 9/26 A kérdező kommentje:

nem kifogás de ezek tényleg 5 perces cuccok :)

Nem én szeged közelében lakok..szóval találkozni nem tudunk.. :/

2010. jún. 28. 12:10
 10/26 anonim ***** válasza:
79%

Regisztrálj facebookra, ott sok jó alkalmazás van meg játék, ismerősöket is kereshetsz, leköt egy ideig. :)

Regisztrálj myvip-randira, nézegess pasikat, nevess rajtuk vagy épp olvadj el. :D

Szimpatikus, számodra ismeretlen embereket vegyél fel msnre (akár lakhat az ország másik végébe is, de jó ha egy megyébe laktok, és tudtok találkozni ha oda kerül a sor), ott tudsz barátkozni, ismerkedni, dumálni. :)

Lepd meg apud valami finom sütivel. Szerintem tök jó dolog sütkérezni :)

Olvass. Menj el könyvtárba, vagy vegyél valamilyen könyvet (tippek: Twilight Saga, Beach Girl sorozat, Sohonyai Edit könyvek stb.-stb. annyira jó könyv van :) ).

Vesd apudnak, hogy menjetek el kirándulni/nyaralni.

Hívd el egy unokatesód magadhoz.

2010. jún. 28. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!