Örülnétek neki ha ez történne?
Figyelt kérdés
ha megtudnátok hogy a 15 éves lányotok terhes lett egy grúz fiútól2010. jún. 28. 00:44
41/60 anonim válasza:
Nem örülnék.Őszintén szólva, abortusz lenne a dologból,és átíratnám egy másik suliba,megszakítva minden eddigi kapcsolatát...szerencsére fiam van.Pontosítok!Ha a fiam jönne hogy lebabázik a 15 éves barátnője,szépen elmagyaráznám neki,hogy először a lány szüleivel kell beszélnem.Megtárgyalnánk a jövőt,és természetesen a születendő gyermek mellé állítanám az apját,vagy is ha el akarná hagyni a lányt kidobnám az utcára.Ha végzett az álltalános iskolával elzavarom dolgozni,hogy érezze mekkora súlyt vett a vállára.Támogatnám őket,de a lánytól is elvárnám hogy felnőttként viselkedjen,vagy is másfél évesen adja bölcsibe a babát,vagy hagyja rám,vagy szüleire,és menjen dolgozni.Keressenek pénzt,adják meg a kicsinek amire szüksége van,és felejtsék el hogy saját igényeik is lehetnek.Nincs barátnőzés,tánc a discóban,nincsenek szép ruhák,nem lesz semmi ami a te korosztályodnak fontos.De egy gyönyörű kis baba boldog anyukája leszel.
42/60 anonim válasza:
1.Szerintem kamu.
2.Neked feltünési viszketekséged van.
43/60 A kérdező kommentje:
honnan veszitek hogy kamu okostojások?
2010. jún. 30. 14:56
44/60 A kérdező kommentje:
és különben is a rossz indulatúakra meg sz@rok rá
aki normálisan válaszolt annak köszönöm szépen:)
2010. jún. 30. 14:58
45/60 anonim válasza:
Kamu és kész..csak ezt szeretnéd...ennyi:|
46/60 A kérdező kommentje:
ó mert te non tudod kben se érdekel amit beszélsz
2010. jún. 30. 19:23
47/60 anonim válasza:
én elhiszem, hogy nem kamu, megtörténhetett. a pasi is am fent van myvipen. figyelj az én válaszom hogy nem örülnék de nem vagyok egy született anya-típus sajna úgyhogy nem tudom megmondani, mit kéne tenned. kitartást, sok sikert kívánok!
48/60 anonim válasza:
tartsd meg a babát!!!ő nem tehet semmiről, ha megölöd esélye sem marad az Életre
szeressétek nagyon és legközelebb védekezzetek
49/60 A kérdező kommentje:
hát ez igaz...
meg is akarjuk
2010. júl. 1. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!