Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Örülnétek neki ha ez történne?

Örülnétek neki ha ez történne?

Figyelt kérdés
ha megtudnátok hogy a 15 éves lányotok terhes lett egy grúz fiútól
2010. jún. 28. 00:44
1 2 3 4 5 6
 21/60 A kérdező kommentje:

hát mi is megbántuk

sajnos így sikerültek a dolgok elvetetni nem akarjuk

a fiu is mellettem van és a család is mert kiderült minden és azért se haragudnak hogy be csajozott

csakhogy neki nem lehetett volna megmondta

2010. jún. 28. 14:33
 22/60 anonim ***** válasza:
62%
Sajnálom gyereket :( meg a szüleidet...
2010. jún. 28. 14:46
 23/60 anonim ***** válasza:
84%

Értem, készakarva lett a gyerek, de védekeztetek, és már megbántátok... Nem érzed kicsit ellentmondásosnak? Amúgy csak gratulálni tudok... Ismerek amúgy olyan családot a faluban, ahol lakom, ahol a lány szintúgy nemrég töltötte be a 15öt és az anyuka kifejezetten örül neki, hogy terhes a lánya (de lehet, hogy azóta már megszületett a baba).

A kérdésedre válaszolva: én nem örülnék neki. Amúgy honnan ismersz te grúz fiút? Ő hány éves?

2010. jún. 28. 15:05
 24/60 anonim ***** válasza:
84%
Oké, ne haragudj, félreolvastam, hogy nem készakarva lett így. Bocsi.
2010. jún. 28. 15:08
 25/60 anonim ***** válasza:
87%
Az az igazság, hogy én én a szüleidet venném elő, de nagyon és nem téged bántanálak. Persze rólad is megvan a véleményem, de akit primitíven nevelnek, attól nem lehet mást várni, tehát én felmentelek.
2010. jún. 28. 15:14
 26/60 A kérdező kommentje:
oszt.társak voltunk és leszünk
2010. jún. 28. 15:24
 27/60 anonim ***** válasza:
89%
Az újszülöttek a nappalt és az éjszakát eleinte összekeverik.Éjjel nappal virraszthatsz.A szoptatásnál előnyben részesítik az igény szerinti szoptatást,tehát két-három óránként ciciztetned kell,vagy a tápit kevergetheted de akkor valószínűleg átpasszolod majd az anyukádnak mert te túl fáradt leszel a tanulás mellett.Nem mehetsz buliba,a korod béliek ki közösítenek,vagy csak nem akarnak komolyabban barátkozni veled.Ha sikerül eljutnod az érettségiig,már lesz egy óvodásod,akit el kell tartani,tehát mehetsz egy fólia sátorba meg gebedni,vagy ha szerencséd lesz esetleg alkalmaznak egy butikban. Etetni,itatni,fürdetni,ruháztatni,öltöztetni kell egy gyereket és nem csak amíg kisbaba...és ez még csak a fizikai szükséglet.Tiéd a felelősség mert anyává válsz. Az hogy mit fognak szólni a szüleid,nem lesz annyira rossz mint amit a gyermeked fog neked mondani ha nem tudod ellátni az igényeit.Anyukád az áldozatod,és gondolom vagy annyira naiv hogy a "pasidban" bízol.Az élet nem szappanopera sorozat.
2010. jún. 28. 16:56
 28/60 anonim ***** válasza:
87%

30 évesen lehetsz nagymama és 45 évesen pedig akár dédimama is!

Hááát, szép kilátások mondhatom!

Én felelősségre vonnám a szüleid!

2010. jún. 28. 17:12
 29/60 anonim ***** válasza:
62%

Akárhogy is döntesz, egyrészt azt vedd tudomásul, hogy a születendő magzat elől veszed el az élet lehetőséged a saját idiótaságoddal, ha pedig megtartod, akkor nemcsak, hogy gyakorlatilag egy tudatlan p*csa vagy, hanem még ostoba is. 15 évesen neked tanulnod kell, nem pedig szülni, gyereket vállalni.

Remélem legalább a fiú nyakát kitekerik.

Bocs a csípős hangnem miatt, de nevetséges.

2010. jún. 29. 09:45
 30/60 anonim ***** válasza:
84%

MTVn(nem az m1 hanem Music Television)nézd a terhes tiniket.

Nagyon elgondoltató sorozat.

2010. jún. 29. 10:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!