Örülnétek neki ha ez történne?
hát mi is megbántuk
sajnos így sikerültek a dolgok elvetetni nem akarjuk
a fiu is mellettem van és a család is mert kiderült minden és azért se haragudnak hogy be csajozott
csakhogy neki nem lehetett volna megmondta
Értem, készakarva lett a gyerek, de védekeztetek, és már megbántátok... Nem érzed kicsit ellentmondásosnak? Amúgy csak gratulálni tudok... Ismerek amúgy olyan családot a faluban, ahol lakom, ahol a lány szintúgy nemrég töltötte be a 15öt és az anyuka kifejezetten örül neki, hogy terhes a lánya (de lehet, hogy azóta már megszületett a baba).
A kérdésedre válaszolva: én nem örülnék neki. Amúgy honnan ismersz te grúz fiút? Ő hány éves?
30 évesen lehetsz nagymama és 45 évesen pedig akár dédimama is!
Hááát, szép kilátások mondhatom!
Én felelősségre vonnám a szüleid!
Akárhogy is döntesz, egyrészt azt vedd tudomásul, hogy a születendő magzat elől veszed el az élet lehetőséged a saját idiótaságoddal, ha pedig megtartod, akkor nemcsak, hogy gyakorlatilag egy tudatlan p*csa vagy, hanem még ostoba is. 15 évesen neked tanulnod kell, nem pedig szülni, gyereket vállalni.
Remélem legalább a fiú nyakát kitekerik.
Bocs a csípős hangnem miatt, de nevetséges.
MTVn(nem az m1 hanem Music Television)nézd a terhes tiniket.
Nagyon elgondoltató sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!