Örülnétek neki ha ez történne?
Neked még egész mással kellene foglalkoznod, nem a sexel és nem a gyerekvállalással!
Túl fiatal vagy! És a fiú mennyi? Ő is 15?
Te azt hiszed ez játék?
meg fogod te még bánni hogy ilyen fiatalon gyereked lesz!!!
nem azért mert hogy anyád mit fog mondani!
Te vagy az a lány is, akinek a grúz barátja nem volt hajlandó elmondani, hogy lehet-e barátnője a vallása szerint?
Az írásaid alapján a legkevésbé sem tűnsz érettnek az anyaságra. Egy gyerek nem játék! Mit csinálsz, ha otthagy az apja? Hogy fogsz tanulni? Vagy majd a szüleid felnevelik? Tudod te mit jelent egy kisbaba? Nem csak abból áll, hogy hűű de édes, és gügyögsz neki, aztán ha megunod, kikapcsolod.
Egyébként nem értem, miért hangsúlyozod ki folyton, hogy grúz. Szerintem ez semmit nem ront a helyzeteden, ahogy nem is javít.
Nem hiszem, hogy létezik szülő, aki repesne az örömtől, mikor megtudja, hogy a 14-15 éves csemetéjének gyermeke lesz.
Szerintem nem igazán fogod fel a dolog súlyát.
Ne haragudj, ha tévedtem.
18/L, egy 3 éves kisfiú édesanyja
Nekem is pont az a grúz neves kérdés ugrott be :D
Amúgy pontosan, az igazság a legtisztább út.
Nem örülnék neki,mert 15 évesen,tanulni kéne.
De természetesen támogatnám a lányomat,nem hagynám cserben
Egy gyermek komoly felelősséggel jár!!
HA meg nem akarod megtartani,ugye marad az abortusz,ami meg ki tudja,nem okoz majd gondot a későbbi !!felnőtt!! korban való gyermekvállalásnál!Én tudom,mert hülye módon 19 évesen elvetettem az 1. babát,később meg a férjemmel azért imádkoztunk,hogy sikerüljön teherbe esnem,mert az abortusz után csomó bajom volt:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!