Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Biztonságban tudhatom így a...

Biztonságban tudhatom így a gyermekem, vagy kezdjek aggódni?

Figyelt kérdés
Egy társasházban lakunk, elég csendes, nyugodt környék. Ez pár hétig volt csak így, a szemközti lakásba beköltözött egy csürhe. 20-on éves fiatalok, és szörnyű ami van. Állandóan megy a hangoskodás, van hogy éjjel is, hétköznapokon. Párszor atcsengettem hozzájuk, bocsánatot kértek, aztán egy darabig csend volt, majd megint kezdték előről. Többi lakó vagy alattuk, vagy felettük lakik, őket nem zavarja csak mi halljuk, látjuk ami van. Van köztük egy főkolompos, elég ijesztő egy srác. Tetovált, magas, szerintem párszor már látogatta a börtönt is. Egyik nap jöttem haza munkából és kint a társasház előtt beszélgetett ezzel a sráccal a 17 éves lányom. Bementünk a lakásba, meg is tiltottam neki hogy ezzel az alakkal találkozgasson de megvédte azzl hogy jófej, majd jól összeveszett velem. Nem értek vele szót és természetesen nem vagyok olyan szülő aki beleszól abba, hogy kivel barátkozzon a gyereke de aggaszt ez a helyzet. A hazmesternek is szóltam, de nem tud mit tenni mert rajtunk kívül senkit nem zavar. Mit lehet tenni ebben a helyzetben? Aggódjak hogy belerángatja valamibe a gyerekemet?
2018. nov. 14. 20:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Tetovált vagyok, próbáltam ezt-azt, dohányoztam is egy ideig, és bevallom, igen, hangos vagyok.

Jelentem, nem ültem, nem vagyok bűnöző, és 3 gyerekes családanya vagyok.

Utálom az ilyen ítélkezést.

Ja, és még valami. Óvatosan a 17 évessel, mert minél jobban tiltod, annál jobban fogja csinálni. Mérlegelj, megéri-e ez neked.

2018. nov. 16. 15:23
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól "nevelted" a gyerekedet, nem fogja belerángatni semmibe. Tanulj meg bízni benne, az ítélőképességében. Ha ő beszélgetett vele, te meg nem,talán ő jobban tudja nálad. Igaza van a lányodnak, hogy lázad. Rég túl van már azon a korszakon, hogy megondd neki, hogy mit csináljon. Ha így viselkedsz vele, csak mégjobban elveszíted a bizalmát. Egyébként meg tényleg, attól még, mert valakinek tetoválása van, nem kell mindenféle börtönviseltnek nézni, téged minősít csak ez a hozzáállás.
2018. nov. 16. 15:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem magad miatt aggódj. Leginkább azért, mert nem nevelted a lányod. Ha már az az első, magyarázat nélkül, hogy tiltasz, ahelyett, hogy leülj vele BESZÉLNI... nem lennék a lány helyében. A másik meg az, hogy mint vmi mindentudó pszichológusdoktor, tetoválásokból már azt hiszed, börtönviselt :D... ezzel a "tudással" én büszkélkednék, na.

Inkább beszélj a lányoddal, mit érdemes csinálnia, mikor... és hallgasd is meg, és ne parancsolgass.

2018. nov. 17. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!