Biztonságban tudhatom így a gyermekem, vagy kezdjek aggódni?
Tetovált, magas, szerintem párszor már látogatta a börtönt is.
Szerintem meg épp a pszhológusi és a villamosmérnöki doktoriját írja.
Máskor, máshol is összeakadhat bármilyen alakkal a lányod, amikor te nem látod. Ha akar, tud is hülyeséget csinálni, bízz bennne, hogy jól nevelted. Ha belekötsz, kivel beszélget, csak a bizalmát veszíted el.
A tetovált magas megjelenésű pedig lehet, hogy tényleg jó fej. Főleg, ha átkopogsz és elnézést kér.
De ha olyan nagyon hangosak, éjjel hétköznapokon, hogyhogy nem zavar mást? Felfelé kimondottan jól terjed a hang.
Ha valaki tetovált, abból miért valószínűsíted, hogy látogatta már a börtönt?
Nézd, a tény az, hogy (a házmester szerint) rajtatok, vagy inkább rajtad kívül senkit nem zavarnak. Csak szólok, hogy általában a fölötte, de különösen az alatta lakó jobban hallja a hangokat, mint a vele egy szinten lakó, pláne, ha szemben van és nincs közös fal.
Így tehát kénytelen vagyok azt gondolni, hogy te vagy összeférhetetlen, de nagyon.
Az meg egyenesen minősíthetetlen, hogy meg akarod szabni, hogy kivel beszélgethet a 17 éves lányod. Ezzel a hozzáállással egyvalamit érsz el: menekülni fog tőled, mihelyt lesz rá lehetősége. Esetleg pont egy ilyen fickó karjaiba. :DDDD
Azért aggódj, mert a gyerekeddel pocsék a kapcsolatod. Akkor lenne biztonságban, ha beszélgetsz vele, hogy mi tetszik neki a fiúban, miért jó fej szerinte, milyen fiúk tetszenek neki, milyen párt szeretne maga mellé. Nagyon remélem, hogy olyat nem is kell mondani, hogy a szexuális felvilágosítás is őt védi, 17 évesen ezen már túl kell lenni évek óta.
A fiúkkal válts pár szót. Lehet, hogy semmi okod fújni rájuk.
A tetoválás ma már nem azt jelenti, hogy börtönviselt vagy aluliskolazptt, vagy ilyenek. 10 fiatalból 7-8 csináltat tetkót.
Az pedig elég gyanús, hogy senkit se zavarnak, csak téged. Laktam panelban, pontosan tudom, hogy terjed a hang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!