A lányomat folyamatosan szekálja és pofozgatja egy fiú osztálytársa. Mit csináljak?
5-es gyerekek. Év eleje óta legalább háromsuor pofon vágta a lányomat viccből,meg egyszer kihúzta alóla a széket akkor,mikor készült leülni. Ezért osztályfőnökit kapott. Reméltem lecsihodik a dolog,erre ma mondja a lányom,hogy megint kapott egy pofont napköziben.
Írtam anyukának,hogy beszéljen vele erre olyan valszt kaptam,hogy leesett az állam. Azt mondja,hogy gyerekek és majd elintézik egymás közt,ő ebbe nem szól bele.
Manapság elfogadott dolog,ha egy fiú üt egy lányt? Ennyire liberálisnak kell lenni manapság? Eszem megáll.
Mit csináljak ezzel a kerge családdal?
A lányom meg olyan jámbor, hogy fát hasogathatnak a hátán. Semmi erőszak nincs benne.
Az a baj, az ilyenre már nem nagyon lehet hatni. Ha leugatod a fejét, akkor csakazértis alapon folytatni fogja tovább. Az anyja tudna rá esetleg hatni, de hát ugye, ”Szolgálunk és védünk”, de egy szegény kislányt nem tud megvédeni, mert hát majd lerendezik egymás között, az meg nem baj, ha szegény gyerek közben meg sérülni fog, akár testileg, akár lelkileg.
Mindenesetre, nekem lenne egy-két nem annyira szép szavam a kedves rendőrnőhöz...
20/F
Hülye k...a (mármint a srác anyja) nem tudja megnevelni a kölykét de egy 11 éves kislánytól elvárja...
Ismerősöm járt így, a kisöccsét folyton bántalmazta egy gyerek de nem történt semmi, viszont ilyen összevont általános és középiskola volt és a csaj ismert pár 12-est hogy kicsit "beszéljenek" az úriemberrel (nem verték meg de mivel vagy 2x akkorák voltak nem is kellett) na azóta nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!