Miért nem tesz semmit az iskola azért, mert a lányomat szájon csókolta egy lány osztálytársa?
Milyen hatósághoz lehet fordulni, ha az iskola nem tesz semmit?
A lányom, elmondása szerint, nem akarta, és hogy más lány osztálytársával is kikezdett.
Hány évesek? Hogy történt? Valahogy nem tudom elképzelni. Lefogta és úgy? Vagy gyorsan szájra puszi volt? Ne érts félre, sehogy se jó ha nem akarta a lányod. Csak most cserben hagyott a fantáziám.
Amúgy a lány szüleivel kellene beszélni. Vagy összefogni a többi"zaklatott" lány szüleivel és az igazgatónál panaszt tenni.
Az azért túlzás, hogy az iskolának semmiféle hatásköre nincs.
Ha megvernék (ill. meg akarnák verni) a gyereket, akkor is a tanároknak kötelessége közbe lépni, megakadályozni, vagy utólag megbüntetni a vétkest.
Amíg kiskorú valaki, addig a szülő rábízta az iskolára a gyerekét, hogy vigyázzanak rá. Világos, hogy kötelesek megvédeni a szexuális zaklatástól is.
Az más kérdés, hogy a verésnek, egyéb zaklatásnak kitett gyerekek is eléggé magukra vannak hagyva, úgy tapasztalom.
Manapság a tanárok örülnek, ha őket nem verik a tanulók.
Szerintem is első körben a többi érintett lány szüleivel összefogva kéne szólni az igazgatónak.
Ha erre sincs változás, és megismétlődik lányoddal az eset, akkor irány a rendőrség.
Mi az hogy nem tesz semmit?
Ő szólt róla egy tanárnak? Vagy te is bementél tanárhoz/igazgatóhoz?
Nekem fura hogy nem tesznek semmit.
Én az érintett lányokkal és szüleikkel mennék az igazgatóhoz.
"A lány szerint csak véletlen volt az egész, és elnézést kért."
Már megbocsáss, így azért egészen más a leányzó fekvése!
Ezek után én se tennék semmit. Sem a te helyedben, sem a tanárok helyében.
Ha újra történik ilyen, akkor lehet előszedni, hogy akkor feltehetőleg ez sem véletlen volt. Épp ezért nem baj, hogy tudnak róla a tanárok, de szerintem alaposan túlliheged a dolgot.
Ez még nagyon messze van a leszbikus kapcsolattól.
És nagyon erős túlzás azt várni, hogy emiatt másik iskolába (nem is osztályba!) átrakják a leányzót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!