Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért csinálja ezt a lányom?

Miért csinálja ezt a lányom?

Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek! A lánykám 13 éves és imádja a keleti kultúrát különösen Japánt. A szobáját is átalakította annyira hogy akárki belép olyan mint ha Japánban járna. Talán valami baja van? Az értelmes válaszokat előre is köszönöm
2010. jún. 22. 18:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Várjatok egy picit! 13 éves és japán kultúra hát azért ő nem épp a fengshui szerint rendezte be ezek szerint a szobáját hanem valami ultra brutális stílussal. Nézelődjetek neten :D
2010. jún. 22. 21:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy osztálytársam aki nagyon szereti Japánt. Szerintem ezzel semmi gond nincs :)
2010. jún. 22. 21:13
 13/18 anonim válasza:

énis imádom Japánt Dél-Koráet.

és a japán nyelvet tanulom is.

14/L

2010. jún. 22. 21:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Az én hugom is ennyi idősen kezdett el érdeklődni Japán iránt. Alapfokon már beszél is japánul és írni is tud. Nincs vele semmi baj. Ma már 20 éves egyetemista, de még mindig érdekli.
2010. jún. 22. 22:16
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia, ez mostanában divat a kamaszok körében, nincs vele semmi baj, sokkal jobb, mintha drogozna vagy halott kecskéket áldozna a házi oltárán..
2010. jún. 22. 23:19
 16/18 anonim válasza:
Ez teljesen normális,mien a szobája?
2010. jún. 23. 01:11
 17/18 anonim ***** válasza:
50%
animés:D de sztem örülj neki:)
2010. jún. 23. 08:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Semmi probléma vele, de érdemes valami olyat is a kezébe adni, ami tényleg a mostani japánról szól...

Azért az se egy álomvilág, csak ezek a mesefilmek festik le annak.

2010. jún. 24. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!