Szerintetek? Ez ciki?
Ott kezdem , hogy 14 éves vagyok , és engem a bulizás annyira még nem érdekel , de ezt én cikinek érzem , mert már vannak olyan velem egykorúak , akik minden szombaton hajnalokig buliznak. Szerintetek is ciki , hogy nem szoktam bulizni ?
14/F
én se rárok buliba otthon kockulok/tv-nézek egész nap..
meg néha ha nagyon unatkozom áthivom a bnőmet meg elmegyek sétálni stb.14/L
Ez egyáltalán nem ciki :)
Még csak 14 éves vagy! Sokan,(persze tisztelet a kivételne) akik ilyen korukban kezdenek bulizni nem sok jóra viszik majd felnőt korukban :( És, szerintem ez nagyon is jó, hogy még ilyen fiatalon nem érdekel a bulizás, kitudja lehet egyszer ennek a buli iránti nemtörödömségnek köszönheted majd, hogy egy jó pasi lettél( aki nem a piával, drogokkal és cigivel foglalkozik) :)Persze én nem ismerlek és így vakon véleményt mondani sem éppen a legjobb, de kétlem, hogy egy olyan fiúból mint te(mármint a leírtak alapján) rosz ember lehet felnőtt korában :)
Üdv: Andi
14/L
csatlakozom a többiekhez.
mindenki csinálja azt amit igazán szeret, amit meg nem azt felejtse el.
engem is nemegyszer hívtak buliba és nem a társaság miatt nem mentem, hanem mert én nem érzem ott jól magam.
akkor mindenki megváltozik, iszik, cigizik...amit amúgy nem tennének és ez nekem nem jön be.
de attól, hogy a hétvégén nem bulizok velük, még vannak barátaim.
aki pedig amiatt, hogy nem tartasz velük, nem haverkodik veled, azt felejtsd el, mert az nem igazi barát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!