Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek? Ez ciki?

Szerintetek? Ez ciki?

Figyelt kérdés

Ott kezdem , hogy 14 éves vagyok , és engem a bulizás annyira még nem érdekel , de ezt én cikinek érzem , mert már vannak olyan velem egykorúak , akik minden szombaton hajnalokig buliznak. Szerintetek is ciki , hogy nem szoktam bulizni ?

14/F

2010. jún. 22. 11:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki! Te gondolkozol normálisan. Nem attól lesz valaki értékes ember, hogy bulizik, ne adj' isten iszik. Nagyon sokan példát vehetnének Rólad!!! Minden tiszteletem a Tiéd!!!! Maradj is ilyen mindig!!!
2010. jún. 23. 06:45
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket :)
2010. jún. 23. 08:43
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
deciki:|
2010. jún. 23. 09:31
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki egyáltalán.... Ne foglalkozz ezzel,csináld amihez kedved van...
2010. jún. 23. 10:45
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

én se rárok buliba otthon kockulok/tv-nézek egész nap..

meg néha ha nagyon unatkozom áthivom a bnőmet meg elmegyek sétálni stb.14/L

2010. jún. 23. 13:39
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem ciki :)

Még csak 14 éves vagy! Sokan,(persze tisztelet a kivételne) akik ilyen korukban kezdenek bulizni nem sok jóra viszik majd felnőt korukban :( És, szerintem ez nagyon is jó, hogy még ilyen fiatalon nem érdekel a bulizás, kitudja lehet egyszer ennek a buli iránti nemtörödömségnek köszönheted majd, hogy egy jó pasi lettél( aki nem a piával, drogokkal és cigivel foglalkozik) :)Persze én nem ismerlek és így vakon véleményt mondani sem éppen a legjobb, de kétlem, hogy egy olyan fiúból mint te(mármint a leírtak alapján) rosz ember lehet felnőtt korában :)

Üdv: Andi

14/L

2010. jún. 23. 19:23
 17/19 anonim válasza:

csatlakozom a többiekhez.

mindenki csinálja azt amit igazán szeret, amit meg nem azt felejtse el.

engem is nemegyszer hívtak buliba és nem a társaság miatt nem mentem, hanem mert én nem érzem ott jól magam.

akkor mindenki megváltozik, iszik, cigizik...amit amúgy nem tennének és ez nekem nem jön be.

de attól, hogy a hétvégén nem bulizok velük, még vannak barátaim.

aki pedig amiatt, hogy nem tartasz velük, nem haverkodik veled, azt felejtsd el, mert az nem igazi barát

2010. jún. 24. 16:30
 18/19 anonim ***** válasza:
nem ciki ,nekem is vannak ojan baratnoim akik discoba jarnak es engem nem erdekel en 13 eves vagyok. Semmi baj ijen vagy fogad el engem mas erdekel!Teged mi erdekel ha a bulizas nem?
2010. jún. 30. 12:50
 19/19 A kérdező kommentje:
Őszintén mi érdekel ? Hát a zene :D Imádom a zenét , de nem mosógépet szeretnék hallgatni , hanem zenét :) még a média is érdekel , jövőben is a médiában szeretnék elhelyezkedni , de a színfalak mögött... nem akarok celeb lenni , csak pl. egy TV-nél műsorszerkesztő ... engem ezek kötnek le :D
2010. jún. 30. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!