Szerintetek? Ez ciki?
Ott kezdem , hogy 14 éves vagyok , és engem a bulizás annyira még nem érdekel , de ezt én cikinek érzem , mert már vannak olyan velem egykorúak , akik minden szombaton hajnalokig buliznak. Szerintetek is ciki , hogy nem szoktam bulizni ?
14/F
Szerintem nem ciki, hanem tökjó, hogy így gondolod! :)
Veled egykorú vagyok, és engem sem érdekelnek az ilyen dolgok, de még az se, hogy este 11óra körül kint mászkáljak a városban-inkább gépezek, vagy olvasok =)
Nem-ez nem ciki :)
Majd bulizol ha kedvet tartja,kényszerből meg ne bulizz,mert az szär,tapasztalat egyszer elmentem egy buliba ahova semmi kedvem nem volt menni és totál káosz lett a vége,úgy vittek haza a szüleim mindenki ordibált áááá iszonyú volt.
14L
Én is 14 vagyok, csak lány, és én is így voltam ezzel :D
Aztán a Barátom meghívott a bankettjére, ami olyan volt mint egy házibuli, és k*rva jó volt, de attól még nem keresem a bulikat ezerrel hogy minden szombat estére az legyen a programom ... :D Ha van egy buli, abba elmegyek (társaságtól függ..) de ha nincs, nem is hiányolom :D
Szóval szerintem egyáltalán nem gáz. Legalább nem baszol be szombatonként és nem kúr*d el ezzel az életed. :D
nem gáz, hogy nem bulizol minden hétvégén, de azért néha-néha elmehetsz a barátaiddal, ha nem is reggelig, egy kis kikapcsolódás, társasági élet kell :)
persze semmi olyat nem kell ott csinálni, amit nem akarsz, pl ha megkínálnak cigivel vagy piával, nyugodtan mondj nemet.
21 L
Énsem szoktam menni bulizni... az a sz*r zene nekem nem jön be :D
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!