Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Más anyuka aki egyedül neveli...

Más anyuka aki egyedül neveli a gyerekeket az, hogy bírja?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én tettem fel ezt a kérdérst:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

És arra lennék kíváncsi,hogy más anya aki egyedül neveli a gyerekét/gyerekeit az bírja ezt az egészet?

Mert én úgy érzem nem bírom sokáig.

Azt,hogy felkelek reggelit csinálok a gyerekeknek,utána tízorait csinálok,indulok dolgozni,ebédszünetbe jövök haza főzni rohanok vissza aztán hazaesek megy a vita aztán a leckéket nézzem át/kikérdezem a gyerekeket,pakolok,aztán ide menyek el a lánnyal ha nem megyek akkor egy senkiházi vagyok,hogy ennyit nem tudok megtenni a lányomért,a fiamnak pénzt adjak.

Jó persze alap dolgok,meg nemis az,hogy nem szívesem teszem,de úgy érzem már senkinem nem kellek és egy robot vagyok.Mióta a párom itthagyott minket egy szőke fiatal nő/lány miatt romokban vagyok és a feje tetején áll minden.

Elnézést,hogy itt sírok nektek,de más anyuka is van ilyen helyzetben?Mit tesz?

És még semmit nem írtam le csak egy részletet.

Még most állok neki a házimunkának,a macska is most fialt a kisházunkat is barkácsolnom kell,szakadó esőben.Kalapácsot se tudom hányszor fogtam kezemben.

Füvet nyírni is kéne..Nekem ez sok.

2010. jún. 21. 17:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Engem is egyedül nevel anyám, igaz itt van nagyapám(81) és nagyanyám(79) idősek már, felejtenek el dolgokat, sok a baj, de valahogy elvagyunk, én "összefogtam" anyámmal, segítünk nekik, ki tudja melyik nap alszanak el?

Rá kell döbbenteni a gyerekeidet, hogy mennyit teszel értük. Am a fiadnak biztos vannak barátai, akik átjönnének és segítenének egy kicsit. Am merre laktok, hogy barkácsolni kell? Árvíz miatt?

Apám szarik rám nagy ívben, ideb@sz havi 20ezret és ennyi, van még egy féltesóm, hát ő egy köcsög, öltönyös majom, ilyen vállalkozó féle(29/f) ha teheti szivat, hálisten nem lakik velünk. Füvet nyírni szeretek, meg locsolni is, autót mostni is, és mindent ami az autóval kapcsolatos. Nagyfateromnak van egy új opelja, azt tisztítom, szépítem mindig. Kereket cserélek téli-nyári. Átvizsgálom az olaj, meg egyéb fontos dolgokat. Esküszöm szívesen segítenék csak úgy poénból. Unatkozom itthon.

15/f Budapest

2010. jún. 22. 22:11
 22/24 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos fiú vagy :) büszke lehet rád anyukád.

Hát a fiamnak vannak haverjai,de ők otthon se segítenek nemhogy még nállunk.

Nem-nem az árvíz miatt,alföldön lakunk, és van az udvar végén egy kisbódi féleség és ott amikor játszottak a fiúk labdával beverték és kiesett egy helyen a fa így azt kell megcsinálni,de már készen van.

Tudod mi most egy hatalmas házban lakunk szép fű meg minden még mikor fiatalok voltunk a volt férjemmel akkor kezdük el építeni és ez a csodás ház lett belőle,még úgy nézz ki nem kell eladnunk,meg szívem sem lenne rá,hisz annyi csodás dolog történt benne.

Bár az exem felhívott valamenyik nap! hogy mi lenne ha a barátnőjével ide költözne mi meg egy panelbe mennénk?!

Szépen kioszottam és lecsaptam a telefont,a gyerekeit megse kérdezte,csak az az elkényeszetett picsänak nem tetszik,hogy olyan házban laknak.Felháboritó.

Persze a gyerekeknek ha találkozik velük,mindent megvesz meg jópofizik,hogy ő milyen jó 'apa' és anya meg milyen már,hogy nem engedi meg,de ne agodj apu megengedi.

2010. jún. 23. 11:18
 23/24 anonim ***** válasza:

Lázadnak a gyerekeid vagy nem sok változottmeg náluk?

Amúgy a férjed mikor hagyott el?

Bocsi, csak kíváncsi vagyok, mert azt írtad, hogy nem tudta kiheverni ezt a fiú.

2010. jún. 23. 13:03
 24/24 A kérdező kommentje:

Most lesz egy éve,hogy elhagyott minket.

Semmi baj,kérdezhetsz nyugodtan,ma nem kelett dolgozni mennem és nagyából készen vagyok,van egy kis időm :)

2010. jún. 23. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!