Más anyuka aki egyedül neveli a gyerekeket az, hogy bírja?
Sziasztok!
Én tettem fel ezt a kérdérst:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
És arra lennék kíváncsi,hogy más anya aki egyedül neveli a gyerekét/gyerekeit az bírja ezt az egészet?
Mert én úgy érzem nem bírom sokáig.
Azt,hogy felkelek reggelit csinálok a gyerekeknek,utána tízorait csinálok,indulok dolgozni,ebédszünetbe jövök haza főzni rohanok vissza aztán hazaesek megy a vita aztán a leckéket nézzem át/kikérdezem a gyerekeket,pakolok,aztán ide menyek el a lánnyal ha nem megyek akkor egy senkiházi vagyok,hogy ennyit nem tudok megtenni a lányomért,a fiamnak pénzt adjak.
Jó persze alap dolgok,meg nemis az,hogy nem szívesem teszem,de úgy érzem már senkinem nem kellek és egy robot vagyok.Mióta a párom itthagyott minket egy szőke fiatal nő/lány miatt romokban vagyok és a feje tetején áll minden.
Elnézést,hogy itt sírok nektek,de más anyuka is van ilyen helyzetben?Mit tesz?
És még semmit nem írtam le csak egy részletet.
Még most állok neki a házimunkának,a macska is most fialt a kisházunkat is barkácsolnom kell,szakadó esőben.Kalapácsot se tudom hányszor fogtam kezemben.
Füvet nyírni is kéne..Nekem ez sok.
**egészségesen
*-lelkiismeretük
Fogj egy A4-es lapot. Oszd 3 részre.
pl.:
Anna Peti Mária
Odaírod alá, hogy milyen házimunkát kell végezniük.
Ha nem csinálják meg, akkor nem mehetnek barátnőzni, nem kapnak zsebpénzt ... stb.
Légy kreatív.
Vagy egy jelentős lelki fröccs is jót tesz.
pl.:
Tizenakárhány éve nevellek benneteket. A lelkem kiteszem értetek.Főzök, mosok, takarítok és ti annyira nem vagytok hajlandóak, hogy kitakarítsatok a szobában stb.
Találd fel magad. :)Remélem segítettem
13/L
Találjam fel magam?
Tudod Kedvesem,a fiamat nagyon megviselte,hogy az apja így ott hagyta őt és felsem keresi.
Az,hogy a szobájukban összetakaritanak az alap.
De nem fogok ilyet csinálni,hogy: te ezt csinálod te meg ezt aztán k.ss!
Ha valamivel késésben vagyok akkor szolok nekik,hogy siessenek és megcsinálják,hétköznap meg tanuljanak,hétvége meg leeht pihenni meg barátokhoz menni.
Nekem borzaztó gyerekkorom volt.Anyukám egész nap dolgozot apám alkoholista vagy,de anyukám nem hagyhatta ott,mert szegények voltunk,na mindegy.És én voltam a 4 testvérem között a legnagyobb volt egy 1 éves hugom,7 éves hugom és egy 10 éves öcsém mikor én 12 voltam.
Én csináltam otthon mindent,ez melett tanulnom kelett és sose voltak barátaim nagyon nehéz volt.Nem akarom,hogy a gyerekeimnek is ilyen élete legyen,sok mindenből kimaradtam.
Most elnézést kértek és segítenek itthon,de akkor sem tudom meddig bírom még.
Mennek táborba, és úgy nézz ki,hogy az évi sporolásból egy nyaralásra is telni fog.
Hát mostmár tény,hogy szünet van és délelőtt takaritani fognak,egy idő után úgyis rájönnek,hogy nekik is jobb ha együtt működnek és gyorsabb is lesz.
Én megadom,hogy mit kell kitakaritani egy nap:
Például mielőtt elmegyek dolgozni kiirom,hogy "konyha pakolás"
és majd ŐK osszák be egymás között,biztos,hogy menni fog a veszekedés de hátha rájönnek,hogy együtt működni jobb. :)
Ezt találtam ki,majd egymás között osszák be,nem fog érdekelni ki csinál kevesebbet ki többet,csináljanak egy rendszert.
Köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!