Mostanság a 9-10eves lányoknak már van cicije? Topot vegyek neki, vagy ne?
A lányom nov.lesz 10eves. Most nyáron elkezdett nőni a cicije. Az osztályában többeknek már tavaly év vége felé így volt, magasak is 145 cm körül, súlyuk is elég nagy. Amikor még csak kis dudor van kell e már vmit hordani vagy az pont hogy ciki?? Az én időmben vagy legalábbis az én iskolámban hatodik hetedikben kezdett el fejlődni mindenki sőt.
Nem akarom azt se hogy csufoljak de nem akarom hamarabb nőcissé se tenni, még amúgy olyan kisgyerek...
Topot nyugodtan vehetsz neki, ha akarja. Attól nem lesz olyan nőies, vannak egészen kislányos topok is, válasszatok olyat, amilyen tetszik neki.
Ha jól emlékszem, én is 9 évesen, talán negyedikben kezdtem topot hordani és a többi lány is.
Én most 27 éves vagyok. 8 előtti nyáron jött meg, és abban a tanévben kezdtem topot hordani. De én későn érő vagyok, sokszor még most is 16-17 éves kislánynak néznek. Az osztályban sokan voltak, akik 10 évesen már rendes melltartót hordtak, és menstruáltak.
Idén egy nyári táborban voltam felügyelő. Le kellett állítanom egy csapat 6. Osztályos fiút, amiért egy 10 éves kislányt cikiztek, mert nem viselt topot az alig dudorodó cicijeire. Én vennék a lányomnak topot.
Régen is sok 9-10 évesnek nőtt a melle már,ez nem olyan korai,a kollegám 50 éves lesz és 11 évesen már menstuált,pedig nem mai lány,tehát akkor is sokan korán értek.
Vegyél neki topot,mert akkor polón kersztül sem látszik át hogy cicisedik.Biztonság kedvéért a mensiről is beszélgess vele.
15\19!
Jézusom milyen suli van felétek?
Nálunk faluban is külön öltöző van fiúknak és lányoknak.De már egy 8 éves se vetkőzne egy bugyira fiú osztálytársai előtt,nem hogy egy már mellesedő lány.
De a tanárok előtt se mutatkoztunk volna alsóneműbe sem.
-Mert ezek szerint a tornatanár egy boxerba,bugyiba látja átöltözéskor a gyerekeket.
Milyen suli ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!