Mostanság a 9-10eves lányoknak már van cicije? Topot vegyek neki, vagy ne?
A lányom nov.lesz 10eves. Most nyáron elkezdett nőni a cicije. Az osztályában többeknek már tavaly év vége felé így volt, magasak is 145 cm körül, súlyuk is elég nagy. Amikor még csak kis dudor van kell e már vmit hordani vagy az pont hogy ciki?? Az én időmben vagy legalábbis az én iskolámban hatodik hetedikben kezdett el fejlődni mindenki sőt.
Nem akarom azt se hogy csufoljak de nem akarom hamarabb nőcissé se tenni, még amúgy olyan kisgyerek...
Manapság egyre korábban érnek a lányok. Már nálunk is jópár lánynak nőtt a melle és menstruált alsóban.
A topkérdést beszéld meg vele. Vesd fel neki, hogyha szeretné vehettek pár darabot és majd ő dönt. De szerintem igen lesz a válasza.
Én utáltam azt az időszakot amikor "minek" volt a válasz az ilyen jellegű igényemre. Nagyon szégyelltem ha fáztam és átlátszott, ahogy a tesiórai öltözés is bujkálással telt. Szerencsére később érő voltam. Alsó tagozatban ,az osztályteremben öltöztünk mindannyian. Képzelem mennyire kellemetlen volt a korán érő lányoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!