Az ilyen lányoknak mind ennyire gazdag szülei vannak?
Ahogy az első hozzászóló írta, vannak nekünk is ismerőseink, akik akkor is vásárolták a plazmatévét, új telefont, amikor mellette kajára sem volt pénzük (konkrétan kölcsönkéregettek arra). És igen, a felsős lányuk megkapta az Iphone-t, mert különben ciki lett volna neki a suliban… Majd mikor elejtette és széttört, kapott másikat.
Szóval sokszor ez csak „cifra nyomor”, azt mutatja, hogy számukra az önbecsüléshez bárminél fontosabbak a drága tárgyak.
persze,vannak gazdag szülők, akiknél nem nagy pénz újat venni. már csak tudom, elit gimibe jártam, kb mindenki ilyen volt a környezetemben.
de ugyanúgy vannak olyanaok,ahol nincsen sok pénz,el vannak maradva a számlákkal stb de a gyereknek mindent meg akarnak adni,ha telefont akar akkor telefont. mondjuk ezt a tini részéről pofátlanságnak tartom,nem szabad kihasználni a szülőket,hogy erejükön felül megvegyenek mindent. egy iphone6s nem létszükséglet.
De miért mindig az iPhone? :D
200-300 ezerért már lehet kapni..most én vagyok ekkora burzsuj vagy tényleg ez olyan nagy pénz?
Tudok olyan csajt a suliban, akiknek otthon fürdőszobájuk nincs, de Iphonal mászkál, isten tudja miért :D
Nekem is legújabb Iphone van (illetve jelenleg volt), nem buliban voltam,egyszerűen csak sikerült itthon lesodornom az asztalról és összetört. A szüleimnek aprópénz lenne egy újat kifizetni, de azt mondták, nem. Úgyhogy most járkálhatok valami őskori érintőképernyőssel, ami még csak nem is okos, amíg anya úgy nem dönt, hogy most már elég volt az extra munka a ház körül, plusz a nyaramat egy hét önkéntes munkával kell kezdenem, hogy úgymond megdolgozzak érte.
Ez nem tudom, mennyire jön a témához, csak azért írtam le, hogy azért lásd, nem csak "ó semmi baj hercegnőm, kapsz másik telefont" féle gazdag szülők vannak :D
16F
Egyébként tényleg az is lehet, hogy megkerül az "ellopott" cucc. Egyszer én is jártam így, eltűnt a táskám, kerestem mindenhol, ahol aznap jártam, de nem volt meg sehol, ki is írtam a fb-ra, hogy keresem, és aki látja valahol, szóljon. Két nappal később megtaláltam a lépcsőházban, mert amikor hazamentem, és kinyitottam a postaládát, rátettem arra a dobozra, amibe a szórólapokat dobják, és végig ott volt :D
De azzal nyilván nem dicsekszem el a fb-on, hogy ilyen balfék vagyok, csak örültem, hogy meglett a telefonom meg a pénztárcám.
Gondoltam, hogy ezt a választ kapom. Jó is lenne..ha még lenne ki eltartson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!