160cm lánynál mennyi a megfelelő súly?
Pontosan 45 kg. Fölötte: igen, dagadt vagy. Fogyjál le, mert ha most nem, akkor soha. Egész életedet a fogyiszerek gyártóinak oltárán áldozva fogod tölteni, és nem érted miért vagy még mindig dagadt, amikor megvetted az új csodaszert, amihez TILOS MOZOGNI! (Anipex vagy mi a tök ez az új hülyeség - persze hogy az!) Hazugság. Akaraterő, mozgás, kevés engergiabevitel. Egyébként meg nagyon nagyon egyszerű a képlet -
Testalkat=engergiabevitel/energialeadás. Ha 1 nél nagyobb, akkor hízol. Tetszik, nem tetszik. Ha egynél kisebb, akkor fogysz. Tetszik, nem tetszik. Ha 1 akkor tartod a súlyod. Tetszik, nem tetszik.
szerintem 13 évesen még nem igen kéne 60 kg-osnak lenned...
én pl most vagyok 20 éves, 2 -3 évvel ezelőtt 60 kg os voltam :D, DE!!! elkezdtem kondizni,ettem a csoda szereket táplálék kiegészítőket, és 1 év alatt feljött 15 kg izom!!
egyszerűen fantasztikus vagyok !!!
aki pedig fel akar szedni egy kis + kilót, annak ajánlom a zabpelyhet!! a zabpehely nem = a müzlivel!
na ebből egy fél literes bögrébe tégy 10 pupos evőkanálnyit és ezt napi 2 x !! emellett még normálisan enni napi 3 x kb.,_:D
ha ezt végig csinálod 2 hét alatt már tartósan feljön 5 kg! sok szerencsét ! 20 / fiú voltam
ide be tudod írni az adataidat, és kiszámolja, hogy a normál tartományba tartozol-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!