Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A 14 éves unokaöcsémről...

A 14 éves unokaöcsémről kiderült, hogy sakkszakkör helyett a haverjaihoz járt horrorfilmeket nézni. Aggódok a srácért szerintetek nem lehet ez miatt valami baja? Rémálmok stb?

Figyelt kérdés
Úgy derült ki a dolog,hogy a srác anyja egy családi ok miatt a szakkör közepén el akarta hozni,de ott derült ki,hogy nem oda jár. Otthon nagy nehezen bevallotta,hogy a haverjai meg ők igazából horrorfilmeket néztek. Én otthon vagyok ebben a témában és a legkeményebbeket nézték pl. A pokol hét kapuja, Burning moon, Antropophagous, meg az ezekhez hasonlókat. Szerintetek lehet ebből valami gond később?
2010. jún. 17. 22:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Na megoldódott a dolog,köszönöm a válaszokat. Szerintem sem lenne gond,de ő nem olyan típus,hogy magától nézzen ilyen filmeket,túl félénk ahhoz. Jól tudtuk,ő nem akart ilyeneket nézni,az "okos" "barátai" vitték ebbe bele. Tegnap megbeszéltük vele.Eddig azért nem mondta el,mert félt,hogy eltiltjuk a "barátaitól" de elmagyaráztuk neki,hogy ezek nem barátok,és úgy tűnik,hogy megértette.
2010. jún. 20. 18:57
 12/12 anonim válasza:
az jó én is valahogy így jártam am az előző vok aki írta azt a szülőset ... Én 12 éves vok és nekem sincs 1 normális barátom hát ez nem vmi jó :S
2010. jún. 20. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!