A 14 éves unokaöcsémről kiderült, hogy sakkszakkör helyett a haverjaihoz járt horrorfilmeket nézni. Aggódok a srácért szerintetek nem lehet ez miatt valami baja? Rémálmok stb?
Szerintem azért egy 14 éves fiút ilyenektől nem kell félteni,én is megnéztem ennyi idős koromba az ilyeneket,és semmi bajom se lett.
17 F
"Szerintem azért egy 14 éves fiút ilyenektől nem kell félteni,én is megnéztem ennyi idős koromba az ilyeneket,és semmi bajom se lett.
17 F" Hát igen,de az édesanyja nem véletlen nem engedi ezeket neki,én is néztem ezeket a filmeket ennyi idős koromban,de ennek a fiúnak nagyon nem valók ezek a filmek. Világ életében kicsit bátortalanabb,visszahúzódóbb volt,gondolom így akarta bizonyítani,hogy ő a "menő". Köszönöm a segítséget,lehet,hogy nem láttuk a fától az erdőt,és nem a filmek a gond,hanem a hazugsák,hisz aki többször is megtettem már,az megteszi,majd egyre komolyabb ügyekben is,és megromlik a viszony.
a horror filmeket mér ne nézhetni ha ne ki tetszik.. az anya azért kicsit tul reagálja hogy 14 évesen még nem nézthet hányak nézi a fiát 10 nek?:D a fiu azért hazudot mert anyuci nem engedte igy persze hogy mást mondd
14F
Biztos nem hobbiból hazudott a szüleinek. Gondolom otthon nem nézhette meg őket, és ha megmondja, h "anya, a barátaimmal egyik délután meg akarom nézni ezt és ezt a filmet," akkor gondolom nem engedték volna el. Talán nem kellene ennyire félteni a szegény gyereket. Ha meg félni fog, nem fog több horrort nézni, és ennyi. Én is néztem ilyen idős koromban horrort, de mivel elég nagy a fantáziám a sötétben minden félét összeképzeltem, és féltem. Utána 1 hétig villany fénynél aludtam, és ennyi. Nem lesz semmi baja tőle. Az se jó ám, ha burokban nő fel az a gyerek. 14 évesen szerintem el tudja dönteni, h fél vagy nem. Ha meg olyan mulya, h nem meri azt mondani a barátainak, h én ezt nem akarom megnézni, az az ő baja.
21/l
Nekem az a véleményem a horrorfilm ok ! 14 már nagy alap h néz ilyenket.
A hazudásra is van ok: Az h a szülei túl durván fogják ( nem engednek neki meg semmit) és így muszáj neki hazudnia h kikapcsolódjon és 1 kicsit szórakozzon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!