Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A 14 éves unokaöcsémről...

A 14 éves unokaöcsémről kiderült, hogy sakkszakkör helyett a haverjaihoz járt horrorfilmeket nézni. Aggódok a srácért szerintetek nem lehet ez miatt valami baja? Rémálmok stb?

Figyelt kérdés
Úgy derült ki a dolog,hogy a srác anyja egy családi ok miatt a szakkör közepén el akarta hozni,de ott derült ki,hogy nem oda jár. Otthon nagy nehezen bevallotta,hogy a haverjai meg ők igazából horrorfilmeket néztek. Én otthon vagyok ebben a témában és a legkeményebbeket nézték pl. A pokol hét kapuja, Burning moon, Antropophagous, meg az ezekhez hasonlókat. Szerintetek lehet ebből valami gond később?
2010. jún. 17. 22:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Elöször is gond már szerintem eleve hogy hazudott. Mért hazudott???? Szerintem ebben ti is hibásak vagytok, ok nélkül nem hazudik a gyerek. Tudom mert én is ilyen voltam. 14 éves, kezd már lassan felnőni - persze nem felnőtt még! - neki kell tudnia hogy bírja-e ezeket a filmeket. Aztán ha rémálmai lesznek vagy hasonlók azt mind magának köszönheti. Elnézést hogy ilyen kemény vagyok, de meg kell tanulnia vállalni a tetteit, még ha fiatal is. MAjd ha félni kezd az álmaitól vagy bármi mástól majd meggondolja hogy nézegessen-e ilyeneket.
2010. jún. 17. 22:24
 2/12 anonim válasza:
55%

Szerintem azért egy 14 éves fiút ilyenektől nem kell félteni,én is megnéztem ennyi idős koromba az ilyeneket,és semmi bajom se lett.

17 F

2010. jún. 17. 22:25
 3/12 anonim válasza:
86%
Horror filmeket járt nézni?? Ez most komoly??
2010. jún. 17. 22:28
 4/12 A kérdező kommentje:
Szerintem azért hazudott, mert mostanában az a menő,aki ilyen filmeket néz. Tehát a barátai beszélték rá a dologra,mert ugye ismeritek a fiatalokat,"ha nem vagy benne,gyáva vagy" stb. Nekem nincs semmi bajom az ilyen filmekkel,de ismerem a gyereket,és nagyon nem való ez neki,és szinte tuti,hogy nem azért nézte,mert ez tényleg tetszik neki,hanem a "barátai" miatt.
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem a horrorfilmekből lehet a gond, hanem abból, ami miatt hazudott. Horrorfilmeket lehetne nézni amúgy is egymásnál, nem? Nem kell hozzá hazudni, azt lenne érdemes megtudni, hogy miért tette...
 6/12 A kérdező kommentje:

"Szerintem azért egy 14 éves fiút ilyenektől nem kell félteni,én is megnéztem ennyi idős koromba az ilyeneket,és semmi bajom se lett.

17 F" Hát igen,de az édesanyja nem véletlen nem engedi ezeket neki,én is néztem ezeket a filmeket ennyi idős koromban,de ennek a fiúnak nagyon nem valók ezek a filmek. Világ életében kicsit bátortalanabb,visszahúzódóbb volt,gondolom így akarta bizonyítani,hogy ő a "menő". Köszönöm a segítséget,lehet,hogy nem láttuk a fától az erdőt,és nem a filmek a gond,hanem a hazugsák,hisz aki többször is megtettem már,az megteszi,majd egyre komolyabb ügyekben is,és megromlik a viszony.

2010. jún. 17. 22:31
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább azzal van a probléma, hogy hazudott. A horrorfilm gondolom érdekli, meg ugye a haverok előtt is nagyobbnak tűnik, ha végignézi őket. Ő akart sakkszakkörre járni, vagy anyuka apuka járatja?
2010. jún. 18. 11:34
 8/12 Funktasztikus ***** válasza:
0%

a horror filmeket mér ne nézhetni ha ne ki tetszik.. az anya azért kicsit tul reagálja hogy 14 évesen még nem nézthet hányak nézi a fiát 10 nek?:D a fiu azért hazudot mert anyuci nem engedte igy persze hogy mást mondd

14F

2010. jún. 18. 12:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem hobbiból hazudott a szüleinek. Gondolom otthon nem nézhette meg őket, és ha megmondja, h "anya, a barátaimmal egyik délután meg akarom nézni ezt és ezt a filmet," akkor gondolom nem engedték volna el. Talán nem kellene ennyire félteni a szegény gyereket. Ha meg félni fog, nem fog több horrort nézni, és ennyi. Én is néztem ilyen idős koromban horrort, de mivel elég nagy a fantáziám a sötétben minden félét összeképzeltem, és féltem. Utána 1 hétig villany fénynél aludtam, és ennyi. Nem lesz semmi baja tőle. Az se jó ám, ha burokban nő fel az a gyerek. 14 évesen szerintem el tudja dönteni, h fél vagy nem. Ha meg olyan mulya, h nem meri azt mondani a barátainak, h én ezt nem akarom megnézni, az az ő baja.

21/l

2010. jún. 19. 00:15
 10/12 anonim válasza:

Nekem az a véleményem a horrorfilm ok ! 14 már nagy alap h néz ilyenket.

A hazudásra is van ok: Az h a szülei túl durván fogják ( nem engednek neki meg semmit) és így muszáj neki hazudnia h kikapcsolódjon és 1 kicsit szórakozzon!

2010. jún. 20. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!