Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kb. hány éves kortól "normális...

Kb. hány éves kortól "normális" hallgatni ezeket az együtteseket?

Figyelt kérdés
Rammstein, Oomph, Marilyn Manson, Limp Bizkit, Hollywood Undead
2010. jún. 17. 14:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én 12-13 évesen kezdtem el ilyesmi zenéket hallgatni. A Rammstein az egyik nagy kedvencem. :) Szerintem egészen kicsi kortól normális ilyet hallgatni. A gyerekemmel is ilyen zenét fogok hallgatni. :D

15/l

2010. jún. 17. 18:28
 12/22 anonim válasza:

Szerintem 12-14 év körül normális. Ha valakinek a szülei ráerőltetik a gyerekre h ilyet hallgasson, az nem túl előnyös. Nem azért mert a zene durva, hanem mert nem hagyják h a gyerekben kifejlődjön a saját ízlése. Szerintem semmi rossz nincs abban ha valaki ilyeneket hallgat. Viszont az elég furcsa és abnormális, mikor egy gyerek már 7 évesen Marilyn Manson-t hallgat, mert ilyen korban rendszerint inkább megijednek tőle, minthogy rajongani kezdjenek érte. (Ismerek olyanokat, akik még 14 évesen is féltek ránézni Mansonra!)

Szerintem az a normális dolog, ha olyat szeretünk, ami (feltételezhetően) nem biztos h mindenki elfogad. Ezt nem úgy értem h hallgassunk olyat, ami sz*r, hanem olyat, amit tényleg szeretünk, és nem csak azért "rajongunk érte", mert a tv-ben meg a rádióban csak azt nyomják, és mindenki ismeri, és tele van vele az újság.

2010. jún. 17. 20:31
 13/22 anonim ***** válasza:
Ne szórakozz, nekem 3 éves lesz a fiam, és imádja a Nirvana-t. Na jó, azért volt lehetősége megszeretni, mert én is szeretem. De ettől még tetszik neki.
2010. jún. 17. 21:21
 14/22 anonim ***** válasza:

Félhúgom 2 éves, és a dvd lejátszót mindig elindítja (1 gombot kell megnyomni, nem nagy ördöngösség:P) , amiben egy Ossian lemez van... Akkor már kiabálja, hogy "Paksi Endre", és elkezd rá ugrálni...már Ossianos pólója is van, és már 1-2 dalszöveg részletet is énekel néha... :) ő ebbe született bele, szóval neki ez a normális, hogy ilyet hallgat...

szóval nem kor függő, hogy ki mit hallgat és hány éves korától.

18/l

2010. jún. 17. 23:49
 15/22 anonim ***** válasza:
68%

a zenéhez kell 1 pár dolog: hangszerek mint pl gitár zongora dob, stb... a szolfézs szabállyai szerint 1másra logikusan épülő hangok, érzelmek

ezekben a zenékben ez mind megvan

most jobb lenne hha büdös lédi kakát hallgatna???nemhiszem...

amúgymeg

nem korhoz kötött

2010. jún. 18. 10:34
 16/22 A kérdező kommentje:
köszi:) Amúgy kevesebb mint egy hónap múlva leszek 13L
2010. jún. 18. 11:30
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Az, h egy kisgyerek milyen zenét hallgat, vagy szeret, nagyban függ a szülei zenestílusától. Az én apám pl nagyobb részt a reppet szereti, azt hallgatta, ezért én is azt hallgattam 7-11 éves koromban. Az egyik ismerősünk az operát szereti, azt hallgatja, a 6 éves fia is azt szereti, sőt, kitalálta a gyerek, h nagy korában opera énekes akar majd lenni. A keresztapám a bluest és a jazzt szereti, az unokatesóim is azt szeretik. És még sorolhatnám. Amíg nem kezd el vki kamaszodni, addig azt hallgatja és szereti, amit a szülei. Én 13 éves koromban kezdtem el Linkin Parkot hallgatni, 14 évesen Mansont, Rammsteint, MSI-t ésatöbbit. Egyébként nem kell olyanokra hallgatni, akik meg akarják mondani, h milyen zenét szeress/hallgass. Senkinek semmi köze hozzá, ha csak nem bömbölteted egész nap. 16/l
2010. jún. 18. 23:54
 18/22 anonim ***** válasza:
13
2010. jún. 26. 08:55
 19/22 anonim ***** válasza:
13. Én annyi voltam mikor gothic zenét kezdtem hallgatni, és most ELTE BTK harmadéves leszek, maximum pontos felvételit csináltam anno, elitgimibe jártam, udvariasnak, pontosnak, megbízhatónak ismernek az idősebbek is, operafesztiválra vittem le a fiatalabb ismerőseimet kocsival, simán elengedték őket velem. Szerintem nem lesz semmi baja egy fiatal tizenévesnek a zenétől.
2010. júl. 19. 12:10
 20/22 anonim válasza:
Am jól látom, hogy a kommentelők nagy része lány és mind hallgat ilyeket? Mifelénk miért nincsenek ilyen csajok akik szeretik a rammsteint, mansont stb-t? Ez nem igazság...
2012. nov. 8. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!