Mi a keresztneved és mit szerettél volna kapni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 16:30
51/83 anonim válasza:
Ht én Alexandra vagyok, de nem szeretem=S Majdnem Zora lettem, ami sztem sokkal szebb, és egyedibb.
52/83 anonim válasza:
Anna vagyok, és nagyon illik rám.
Soha nem akartam más nevet :D
53/83 anonim válasza:
Ágnes vagyok és nekem az Abigél tetszett mindig. De már beletörődtem ,hogy Ági vagyok..:D
54/83 anonim válasza:
Adri vagyok, de eredetileg Szilviának meg Fruzsinának akartak elnevezni, ezért állatira hálás vagyok a jelen nevemért és nem gondolkoztam/gondolkozom rajta, hogy mi más lehetne...
de ha már így kérdezed, esetleg Kira lennék
55/83 anonim válasza:
Az en nevem Hilda. Nem gondolkoztam mas nevem. Ez ritka nev es tetszik is:)
15/L
56/83 anonim válasza:
Ja és én még zsófia is lettem volna
57/83 anonim válasza:
Anikó vagyok, szeretem a nevem. A lányomnak, ha lesz Hanna lesz a neve mert az nagyon tetszik.
58/83 anonim válasza:
Engem Kirának hívnak:D
Elég érdekes de ezvan:D
Nem találkoztam még más Kirával:P
Amúgy Vivien akartam lenni vagy Petra:)
60/83 anonim válasza:
Eszter vagyok énis,és 13 éves is...Nekem nem nagyon tetszik ez a név..Lettem volna inkább Estilla,vagy Vivien..(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!