Mi a keresztneved és mit szerettél volna kapni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 16:30
42/83 anonim válasza:
nekem Fanni a nevem és én tökéletesen meg vagyok vele elégedve mert nem is átlagos és nem is olyan fura!:D
43/83 anonim válasza:
Bala'zs..:) Nekem nagyon tetszik de majdnem Benjamin lettem:))
44/83 anonim válasza:
én LiLi vagyok, és alapvetően nem lenne semmi bajom se senki nem hiszi el h ez a nevem mert idétlenül hangzik.. már csomóan kérdezték h Wow és mi az IGAZI neved? mondom bmeg ez az igazi nevem..
45/83 anonim válasza:
Én Viktória vagyok, ezt is szeretem, de a Vikit jobban.
Egy időben szerettem volna Fanni vagy Réka lenni, de aztán rájöttem, hogy ezek nagyon tucatnevek, ezért már nem is annyira tetszenek. Mira, Maya, Lucia. Most ezek tetszenek.
46/83 anonim válasza:
Katalin, és bármilyen nevet szívesen fogadnék, amit nem visel minden tizedik ember. Mert ráadásul egy teljesen tucat vezetéknevem van hozzá.
Mostmár persze a fiatalabbak közt jobb a helyzet, de az én korosztályomban még nagyon tomboltak a tömegnevek... kiderült később, hogy anyám a Rékát fontolgatta még, az jobban is tetszene és lényegesen ritkább is azt hiszem ;)
47/83 anonim válasza:
Tényleg kirakható a Szeret szó az Eszter szóból
48/83 anonim válasza:
Réka vagyok,de nem szeretem a nevemet.Nekem ezek a nevek tetszenek:Izabella,Bella,Johanna(anyukám neve),Hanna,Laura,Regina.:)
49/83 anonim válasza:
Előző vagyok meg még tetszik a:Jázmin,meg a Zsófi :)
50/83 anonim válasza:
Roland és a második nevem Patrik :P
én szeretem a nevem :D örülök hogy így hívnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!