Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a keresztneved és mit...

Mi a keresztneved és mit szerettél volna kapni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 16:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
Krisztina vagyok és szeretem.
2010. jún. 29. 18:38
 32/83 anonim ***** válasza:
Eszter,én is 13 éves vagyok és Eszter is.
2010. jún. 29. 18:42
 33/83 anonim válasza:
Én is Eszter vagyok...szertem csak azt nem amikor Esztinek szólitanak.. amugy 16/L
2010. jún. 29. 18:43
 34/83 anonim ***** válasza:
100%

Zsófi vagyok. Régebben nem szerettem, de néhány éve megtetszett.

Azért Kamilla szívesebben lennék:)

2010. jún. 29. 18:54
 35/83 anonim ***** válasza:
Én Viktória vagyok, de ebben a formában a mai napig utálom. Egyébként szép névnek tartom, és szeretem is, csak így túl hivatalos. Rossz emlékek fűznek hozzá, mint pl. mikor annó felelni hívtak. :) De szerintem teljesen eltalálták a szüleim. A Viki pont én vagyok. Mondjuk olyan 10éves korom körül mindenáron Zsófi szerettem volna lenni. Nem is értem miért, ma már egyáltalán nem tetszene, és nem is illene rám.
2010. jún. 29. 19:12
 36/83 anonim ***** válasza:

Anyukámnak ez a két név tetszett:Enikő és Kamilla

Azután ENIKŐ lettem és tetszik is:)

2010. jún. 29. 19:21
 37/83 anonim ***** válasza:

Bettina Szilvia vagyok, mindenki Szilvinek szólít, a Bettinát minden formájában gyűlölöm. nemtom... nem vagyok Bettinás :) ha magyar nevet kéne választani, Mira szeretnék lenni, de gyönyörű francia névnek tartom a Marcheline-t (márselin :P ). annyira gyönyörű, hogy lehet, hogy majd kimegyek szülni Fro-ba :P

18/L

2010. jún. 29. 19:36
 38/83 anonim ***** válasza:
Noémi vagyok. Már megbékéltem a nevemmel, de azért valami ritkábbnak kicsit jobban örülnék. Célia vagy Korinna lennék szívesen. :) Ezek még a vezetéknevemhez is illenek. :) De azért a Noémi is megfelel. Ez van. :)
2010. jún. 29. 20:08
 39/83 anonim ***** válasza:
A nevem Rebeka, nekem tetszik, a becézését, a Rebit is szeretem. Nagyon jól eltalálták anyukámék, illik a vezetéknevemhez. Sokan írjátok, hogy Eszterek vagytok, nekem az is nagyon-nagyon tetszik :). De lehet, hogy csak azért, mert így hívják az egyik nagyon édes barátnőmet. Tudtátok, hogy az Eszter névből a szeret szó kirakható?
2010. jún. 29. 20:39
 40/83 anonim ***** válasza:

Anita vagyok, Boglárka lettem volna, de a nővérem lebeszélte anyukámat (jól tette) így Anita lettem. Szerettem a nevemet kis koromban mert mindenki Anitácskának hívott és az olyan édes volt, de most már senki nem hív így. Egyébként maga a név sem tetszik. Viktória lennék ha lehetnék, láttam nagyon sokaknak tetszik ez a név:) Nekem még a Barbara/Barbi is tetszik. A párom és a barátnőim Nitának hívnak, a családnak Anita vagyok.

Egyébként a Dávid mióta zsidó név? A fiamat is így hívják...

2010. jún. 29. 20:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!