Kamaszok, ti eltöltenétek egy napot kerekesszékben egy "társadalmi kísérlet" céljából?
Figyelt kérdés
Foglalkoztat valamelyikőtöket ilyesmi, vagy csak én vagyok ezzel egyedül?2018. jún. 10. 15:26
1/8 anonim válasza:
Igen egy napig szívesen kipróbálnám... Lényegében nem foglalkoztatott eddig a dolog, de ha lenne rá lehetőségem valószínűleg élnék vele.
2/8 anonim válasza:
Ha lenne lehetőség én is kipróbálnám
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, ez a "ha lenne lehetőség" a legnagyobb kérdés számomra is. Úgy tudom, régebben működött egy olyan hely, ahol ezt meg lehetett volna tenni, de már sajnos bezárt. Arra pedig nagyon nincs ötletem, honnan lehetne egyszer e célból kerekesszéket szerezni egy napra.
2018. jún. 10. 23:54
5/8 anonim válasza:
Bár nem vagyok kamasz, a fiam iskolájában volt hasonlóra mód (Budapesten a Nem Adom Fel Alapítvány szervez ilyen érzékenyítő tréningeket), igaz, nem csak mozgássértültek, hanem egyéb fogyatékkal élők is segítettek nekik „átélni”, milyen lehet az ő helyzetükben lenni.
Igaz, nem egy egész napra, de kipróbálták a kerekesszékezést is.
6/8 anonim válasza:
Utolsóhoz csatlakozom, a Nem Adom fel tréningjei nagyon jók, nem tudom vannak-e nyilvános eseményeik, de ha igen, ajánlom hogy menj el egyre ha érdekel. Ugyan nem egész napos program, de kerekes székben, vakon, süketen, Down-szindrómával élő emberek szervezik, és mindenféle játékokkal mutatják be hogy milyenek a mindennapjaik. Amikor én voltam lehetett például kerekesszékben pincérkedni meg bekötött szemmel egy vak férfival Jengázni, és közben természetesen beszélgetni hogy milyen nem csak tíz percre nélkülözni valamelyik fontos testrészedet.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Itt valakinek kerekesszék/törött láb fétise van? Csak mert rendszeresen jönnek ezzel a témával kapcsolatos kérdések, elég bizarr...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!