Meddig kell iskolába járnotok?
Figyelt kérdés
2010. jún. 13. 18:54
21/35 anonim válasza:
Elvileg 15.ig csak értekezlet lesz úgyhogy már 10.én vége volt az évnek. Mivel nekünk pont gyaxihétre esett az uccsó hét, így nekünk egy héttel hamarabb vége.
22/35 anonim válasza:
Nekünk pénteken volt az utolsó tanítás,és 19.-én lesz a tanévzáró,és a ballagás.
13/L
23/35 anonim válasza:
pénteken volt az utcsó nap. szombaton ballagás. szerdán meg be kell mennünk a biziért. ( de kedden és hétfőn nem kell bemennnk
24/35 anonim válasza:
holnap lesz a ballagás és az évzáró :) utána végre szabadság :D
25/35 anonim válasza:
Háát mi még ma voltunk meg hnp is megyünk szerán pedig csak évzáró:S de ez nagyon felesleges volt ez a 2 nap... szal mindegy de mindjárt nyáriszünet és mindj megyek nyaralniiii balcsiraa:D szal jóó lesz
26/35 anonim válasza:
Utolsó tanítási nap: júni 15.
Évzáró, ballagás: júni 18.
Ballagás után bankett és szerenád
14/L
27/35 A kérdező kommentje:
nekünk ma kellett
holnap kell visszaadni a zoknak a könyvet, akiknek ingyen volt
pénteken évzáró és ennyi
2010. jún. 14. 16:42
28/35 anonim válasza:
jún15 évezáró.jún 10 ballagás.
29/35 anonim válasza:
Nekünk pénteken volt az utolsó "tanítási nap" [márha a locsolkodás és a kártyázás beleszámít, mert amúgy már kedd óta ezt csináltuk], ballagás még ojjoj, május 28.-án volt :DD
13/L
30/35 anonim válasza:
semeddig
nekem már juni.10.-én befejeződött:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!